Timpul în Înregistrările Akashice

Publicat: 19 noiembrie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri


Pentru a lucra în energia Înregistrărilor Akashice, e nevoie să înțelegem faptul că timpul în Înregistrările Akashice, așa cum îl știm în această dimensiune, este o iluzie.

Timpul în Înregistrările Akashice poate fi folosit așa cum sunt folosite paginile într-o carte. Suntem liberi să întoarcem înainte și înapoi paginile cărții, în orice manieră dorim.

În același timp, întreaga existență se întâmplă simultan, mai degrabă decât într-o formă liniară formată din trecut, prezent și viitor. 

De aceea, trecutul, prezentul și viitorul sunt perspective diferite ale aceluiași moment. Pentru că acum este singurul moment care există.

Înregistrările Akashice sunt o înregistrare a tot ceea ce a existat vreodată, a tot ceea ce este și va fi și sunt într-o continuă evoluție și schimbare. Asta poate fi dificil de înțeles din cauza credinței agreate pe care o avem asupra timpului liniar.

Înțelegerea conform căreia Înregistrările Akashice se schimbă este cheia înțelegerii modului cum istoria, evenimentele trecute și viitoare și drumurile destinului nostru sunt în continuă schimbare.

Folosim timpul trecut și viitor pentru a înțelege mai bine explicația. Atunci când schimbi o credință, înveți o lecție de viață, treci peste o provocare sau crești și evoluezi în conștiință, schimbi în mod esențial toate versiunile tale care au existat vreodată.

Această cunoaștere este înregistrată în Înregistrările Akashice iar alte suflete pot avea acces la nivel subtil la ea, atunci când au nevoie să învețe aceeași lecție sau să treacă prin aceleași experiențe.

Aceste Înregistrări se schimbă în mod constant și evoluează cu fiecare alegere pe care fiecare ființă o face.

Realitatea care s-ar fi manifestat cel mai probabil se schimbă adesea prin schimbarea în alegeri și prin deciziile pe care le luăm în fiecare moment.

Din perspectiva aceasta, trecutul este la fel de probabil ca viitorul. Asta poate părea ciudat datorită percepției asupra timpului pe care o avem de obicei. 

În același timp, alegerile pe care le faci astăzi îți afectează trecutul, prezentul și viitorul. Problema este că mințile noastre nu sunt antrenate să perceapă un alt trecut decât cel pe care l-am experimentat.

Privind astfel noțiunea de timp, devine evident faptul că vindecarea funcționează pentru evenimente prezente, trecute sau viitoare și ajută la formarea unor noi linii temporale în acord cu planul sufletului și cu sinele nostru mai înalt.

În acest fel, lucrul cu energia Înregistrărilor Akashice oferă posibilități nelimitate de creație.

Mai multe detalii despre certificare în Înregistrările Akashice: https://damaideparte.ro/inregistrari-akashice/program-de-certificare-in-inregistrarile-akashice-soul-union/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *