,

Conectarea la Sine prin Înregistrările Akashice: webinar gratuit cu Mihaela Marinaș

Publicat: 10 ianuarie 2024
Comentarii: Fără răspunsuri

Vă invit cu bucurie la webinar-ul gratuit “Conectarea la Sine prin Înregistrările Akashice”! În acest webinar voi vorbi despre un nou nivel de conectare în viețile noastre personale și profesionale, prin Înregistrările Akashice. 

Ce sunt Înregistrările Akashice?

Înregistrările Akashice reprezintă o realitate vibrațională și un mod de lucru la nivel de Sine, înalt și profund în același timp, care aduce împreună divinitatea și umanitatea din noi.

Din frecvența Înregistrărilor Akashice ne aducem aminte un adevăr care a fost tot timpul acolo. Și care, în același timp, a fost acoperit uneori pentru mult timp în istoria sufletului nostru: cine suntem la nivel de Sine și cum să trăim viața pe pământ, din această energie. 

Vă invit la acest webinar gratuit despre ce înseamnă Înregistrările Akashice și ce presupune să lucrăm cu oamenii, la acest nivel.

Despre ce vom vorbi în webinar-ul “Conectarea la Sine prin Înregistrările Akashice”:

*** Pentru a primi webinar-ul, introduceți datele în formular și apăsați butonul ABONEAZĂ-TE. Veți fi direcționați apoi spre pagina unde puteți urmări webinar-ul.

 

Cu bucurie,
Mihaela Marinaș

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *