Accesarea Înregistrărilor Akashice

Accesarea Înregistrărilor Akashice: 3 metode pentru a accesa ghidarea Sinelui

Publicat: 17 decembrie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Accesarea Înregistrărilor Akashice reprezintă un pas important pentru cei aflați în călătoria spirituală de reconectare la Sine.

Contrar unei opinii răspândite pe scară largă, nu e nevoie să fii special pentru accesarea Înregistrărilor Akashice. Accesarea Înregistrărilor Akashice nu este doar pentru cei dotați într-un mod special. Fiecare ființă are această abilitate. Însă, e adevărat și că pentru cei care nu cultivă această abilitate devine dificil să se conecteze cu tărâmurile înalte. Această abilitate poate fi recâștigată prin intenție și practică.

În acest articol veți învăța trei tehnici care vă pot permite să începeți să accesați Înregistrările Akashice și să descoperiți informațiile de care aveți nevoie pentru a vă ghida în călătoria voastră spirituală.

Ce sunt Înregistrările Akashice?

În esență, Înregistrările Akashice sunt o bază de date universală. Ele conțin fiecare informație despre Universul nostru, de la începutul timpurilor spre toate variantele posibile de viitor.

Acestea includ informații despre viețile trecute, intențiile pentru această viață și probabilitățile viitoare.

Învățând cum să accesezi Înregistrările Akashice, poți obține informații valoroase despre călătoria ta personală dar și informații despre puzzle-ul mai mare al Universului.

Cu cât progresezi mai mult în călătoria ta spirituală, cu atât mai important este să înveți cum să accesezi Înregistrările Akashice.

Accesul la Înregistrările Akashice este mai ușor atunci când viața de zi cu zi îți este aliniată la cine ești cu adevărat. Meditația zilnică, curățarea energiei negative din sistemul și mediul în care trăiești sunt factori care pot facilita acest proces.

Toate acestea sunt practici esențiale care vă vor îmbunătăți capacitatea de a accesa în mod eficient Înregistrările Akashice.

Accesarea Înregistrărilor Akashice

1. Meditație și vizualizare

Acesta este cel mai simplu mod de a accesa Înregistrările. Deoarece Înregistrările sunt stocate într-o dimensiune superioară, atingerea unei stări de meditație este importantă.

 • Înainte de a medita, începe prin a stabili intenția de a vizita Înregistrările Akashice și de a clarifica informațiile pe care dorești să le accesezi
 • Liniștește-ți mintea folosind tehnica ta de meditație preferată.
 • Vizualizează-te într-un lift de cristal cu un buton etichetat pe care scrie “Înregistrările Akashice”
 • Simte cum liftul urcă și apoi cum se oprește
 • Când ușile se deschid, imaginează-ți în fața ta o alee lungă, care duce la o bibliotecă mare
 • Ghidul Înregistrărilor Akashice te va aștepta la intrarea în bibliotecă, ținând în mână cartea în care îți vei găsi răspunsurile.
 • Cartea este deja întoarsă la pagina de care ai nevoie
 • Poți citi răspunsurile sau poți permite informației să curgă în conștiința ta

2. Scrierea automată

Scrierea automată este o altă modalitate puternică de a accesa Înregistrările Akashice.

Aceasta este o tehnică de canalizare care permite informației să curgă prin tine, prin mintea supraconștientă.

 • Stai confortabil, ținând un pix și cu o bucată de hârtie în fața ta
 • Poți aprinde o lumânare sau aduce niște cristale în preajma ta, orice te ajută să te relaxezi
 • Limpezește-ți mintea și începe prin a stabili o intenție clară și a clarifica întrebările la care dorești să primiți răspunsuri
 • Tehnicile de respirație te pot ajuta să ajungi rapid la o stare de transă. De exemplu, inspirați numărând până la 4 și expirați numărând până la 8
 • Când ești complet relaxat, lasă-ți mâna să miște pixul liber peste bucata de hârtie, fără a o controla procesul în mod conștient
 • În timp ce scrii, ai încredere în proces și nu îți face griji cu privire la ortografie sau gramatică
 • Menține o stare receptivă în timpul exercițiului și acordă atenție sentimentelor intuitive
 • Odată ce ai terminat, poți să reflectezi la ceea ce ai scris și să interpretezi mesajul pe care l-ai primit

De asemenea, poți face acest exercițiu la tastatura telefonului sau a laptopului.

3. Vise lucide

Visarea lucidă este una dintre cele mai puternice practici spirituale pe care le puteți învăța.

A învăța să visezi lucid te va ajuta să accesezi Înregistrările Akashice, dar și să te întâlnești cu ghizii tăi și cu Sinele superior.

Unele dintre modalitățile prin care poți dezvolta abilitățile de vis lucid sunt: să ții un jurnal al viselor, să stabilești o intenție înainte de culcare și să folosești verificări ale realității în timpul zilei.

În sensul acestui articol, să presupunem că poți deja să visezi lucid.

 • Stabilește-ți intenția înainte de a dormi că vrei să visezi lucid și să explorezi Înregistrările Akashice
 • Odată ce devii lucid într-un vis, stabilizează-l angajându-ți simțurile
 • Poți face acest lucru interacționând cu obiectele din jurul tău sau efectuând un exercițiu de împământare
 • Exprimați-vă intenția de a vizita Înregistrările Akashice vizualizând o poartă simbolică, cum ar fi o ușă, o carte
 • Odată ce acest simbol apare în visul tău, interacționează cu el pentru a semnifica intrarea ta în tărâmul Înregistrărilor
 • De acolo, lăsați informațiile să curgă către tine, fie prin întrebări specifice, fie doar permițându-ți să primești
 • Este posibil să primești informațiile sub formă de cuvinte, mesaje rostite, simboluri sau un sentiment profund de cunoaștere

Aceste metode sunt intuitive și pot fi practicate fără ghidare. Pentru ghidare profesionistă, puteți verifica ce presupune să începeți un parcurs ghidat în Înregistrările Akashice, fie la nivel personal, fie pentru a lucra cu ceilalți din energia Înregistrărilor Akashice, prin Programul de Certificare în Înregistrările Akashice.

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *