Romanii au talent sau un nou mod de a privi la noi insine

Publicat: 14 martie 2011
Comentarii: 7 Răspunsuri

romanii au talent sau un nou mod de a privi la noi insine

romanii au talent sau un nou mod de a privi la noi insine

De curand, s-a lansat o noua emisiune televizata, care atinge, intr-o oarecare masura, sentimentul mult prea subred de mandrie nationala al nostru, al romanilor: Romanii au talent.

Recomand aceasta emisiune din tot sufletul, ca pe o gura de oxigen saptamanala, in aceasta tara minunata, plina de oameni minunati, care insa nu au sentimentul propriei valori si al apartenentei. Atat pentru a afla, cat si pentru a ne reaminti cine suntem.

E timpul sa ne permitem sa vedem cat de frumosi suntem si ce lucruri minunate putem face. Si daca uneori consideram ca generatiile adulte si-au ratat sansa de a face lucrurile sa se miste, atunci sa privim la cei tineri si la mesajul lor.

Putem chiar sa ne dam voie sa plangem de fericire cand vedem ce mesaj transmit in jurul lor, prin ceea ce sunt si ceea ce fac, acesti tineri.

Iata, mai jos, trei frati orfani care, impreuna cu prietenul lor, au inceput sa exerseze breakdance in scari de bloc si sa-si castige existenta din asta:

http://romaniiautalent.protv.ro/video/3-style-crew-danseaza-breakdance.html

Iata un tanar care compune melodii cu versuri de genul “Romania, iti multumesc ca m-ai crescut mare/ Si ca m-ai ajutat sa ma tin pe picioare”, pentru a se simti mai aproape de parintii lui care au murit cand era mic:

http://romaniiautalent.protv.ro/video/tutu-adrian-canta-e-evident-ca-romanii-au-talent.html

Sau acest tanar care, desi lucreaza la o spalatorie auto, canta la fel de bine (sau mai bine?) ca un cantaret profesionist:

http://romaniiautalent.protv.ro/video/dinu-valentin-canta-cat-de-frumoasa-esti.html

Sau aceasta printesa cu o voce incredibila pentru varsta ei:

http://romaniiautalent.protv.ro/video/maria-rebeca-neacsu-printesa-cu-voce-de-aur.html

Sau acest medic stomatolog, care are o voce demna de orice mare scena de opera a lumii:

http://romaniiautalent.protv.ro/video/alin-stanis-tenorul-patiser.html

Cand uitam sa ne asumam propria valoare si cand nu ne mai aducem aminte care este locul nostru, ar fi bine sa ne reamintim ce repere minunate avem in vietile noastre. Frumusetea acestor oameni ne da dreptul sa zambim si sa fim mandri ca “apartinem”. Pentru ca, de prea multi ani, in Romania se merge pe strada cu capul in jos.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *