Ganduri (ne)insemnate

Rămas bun, 2023

2023 a fost, pentru mine, anul realinierii la energia Sinelui. A strâns în el chintesența a tot ce sunt la nivel de suflet și a procesului meu de devenire din ultimii ani, în care am lăsat atât de multe aspecte și versiuni vechi ale mele în urmă.

Anul în care am simțit cum mă părăsesc lecțiile și neputințele moștenite și cum începe să mă locuiască mult mai mult energia Sinelui meu. De ziua mea de naștere, anul ăsta, am simțit, la un alt nivel, că mă locuiesc eu pe mine și că sunt bine. Că totul e bine. Că sunt bine în viața mea.

2023 a fost anul trecerii de la ciclurile karmice ale vieții mele la energia Sinelui meu. Toate purificările, încercările și trecerile de la un nivel la altul prin care am trecut de vreo 8 ani încoace au convers spre acest an, în care mi s-au pus bazele reale ale vieții mele la nivel de Sine.

Anul în care am închis niște cicluri mari rămase deschise și în procesare în ultimii 8 ani. Cicluri care, acum câțiva ani, nu credeam să se închidă vreodată.

Anul în care am văzut cum, când ajungem la rădăcina reală a ceea ce ne ținea departe de energia Sinelui, totul se reașează pe un alt nivel.

Anul în care am adus în mine și în viața mea energia Autorității interioare la nivel de Sine.

Anul în care am simțit că tot ce am făcut vreodată pentru evoluția mea și realinierea căii mele la cine sunt cu adevărat începe să își găsească răsplata la nivelul întregii mele vieți.

Anul care îmi închide cercul căutărilor interioare deschis acum 8 ani, când am avut cea mai mare schimbare de destin din viața mea. 

Anul care îmi aduce fundație solidă, nevirusată, pe care pot construi în continuare și pe care mă pot dezvălui eu în fața mea și în fața celorlalți, la un nou nivel.

Anul care deschide calea spre cine sunt cu adevărat.

Anul în care am început să am relații complete și autentice, de la nivel de Sine.

Anul care a topit multe distorsiuni din câmpul meu și din relațiile mele.

Anul în care nealinierile au început să nu mai reziste în câmpul meu mai mult de câteva minute.

Anul care deschide cale nouă spre relații autentice de la nivel de Sine, în toate nivelele vieții.

Mulțumesc, 2023! Ai fost un an de încununare a muncii din ultimii ani. Provocator, dar plin de binecuvântari. Ai adus cu tine apogeul ultimilor 8 ani, la fel de provocatori la nivel interior, dar la fel de plini de binecuvântari ascunse.

De data asta, ai adus greul ăla după care, în sfârșit, începe să-ți fie bine. Pentru că totul se schimbă din momentul în care începi să simți din nou în inimă energia Sinelui. Iar tu ai fost, cu siguranță, anul realinierii la energia Sinelui.

Pentru 2024, ce ne putem dori? Să ne manifestăm Sinele în tot ce gândim, spunem, facem și suntem. Rătăcirile să ne fie scurte, trecătoare și aducătoare de claritate. Iar regăsirile pline de recunoștință și Adevăr.

La mulți ani! Toată viața din Noul An să ne fie binecuvântată!

Din Iubire,
Mihaela Marinaș

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *