Rămas bun, 2022!

Publicat: 29 decembrie 2022
Comentarii: Fără răspunsuri

2022 a fost anul construirii fundației solide, la un nivel nou, pentru următorii ani. A fost anul în care m-am simțit ghidată să mă înarmez cu tot discernământul posibil ca să aleg pământul bun, solid, durabil, pe care să nu-l infiltreze nicio apă, să nu-l surpe nicio alunecare și să nu-l distrugă niciun potop, pe care voi construi casa creșterii mele ca om, ca femeie, ca spirit, în următorii ani de aici încolo. Și da, întotdeauna viața te învață să cauți acolo unde există soliditate reală. Și, ironie: singura soliditate reală este, de fapt, persoana care devii în interior, în timp ce cauți cu disperare în afară…Așa a fost 2022, o lecție de reamintire a cine suntem cu adevărat, pe un alt nivel.

2022 este anul în care am împlinit 40 de ani. Mi se pare puțin ireal că am făcut 40 de ani. În același timp, știu cu siguranță că nu au trecut degeaba 40 de ani pământeni prin sufletul meu, oricum mult mai bătrân de atât. Mi-au dat șansa să iubesc, să sufăr, să mor și să renasc cât pentru 7 vieți și să-mai aduc aminte în fiecare zi ce contează cu adevărat. Cred cu tărie că, atunci când știm să trăim, partea a doua a vieții devine o încununare a tot ce am făcut în prima parte a ei. 

Apoi, a fost primul an pe care l-am trăit în întregime în afara țării. Până anul acesta, cel mai mult stătusem timp de 6 luni departe de țară. Acum am trecut încă un prag, într-o etapă începută încă de anul trecut când am ajuns în una din cele mai frumoase țări de pe Pământ, Italia, locul unde trebuie să fiu în acest moment.

Pentru cine trece prin etapa de a-și aduce mai mult sufletul pe Pământ, de a ieși din tot felul de iluzii și capcane mentale și de a se bucura pur și simplu de viața simplă, Italia este unul din locurile cele mai indicate de pe planetă.

Ce am învățat aici în acest an:

 • Că mai bine urmezi tu ritmul corpului, decât să îi impui tu corpului ritmul minții tale. Prin urmare, nu prea e bine să te forțezi să muncești. Mai ales între orele 13-17, când pe aici nu muncește nimeni:)) Pentru că sunt multe alte lucruri mai importante de făcut: să mănânci vreun prânz de 2 ore, să te bucuri de prieteni, de mare, de soare sau pur și simplu de “dolce farniente”
 • Că o mâncare gătită cu bucurie de viață poate să te vindece de multe
 • Că te poți certa cu gura plină, în stil complet italian, fără să ai resentimente, fără să ții dușmănie și să nu mai vorbești cu persoana cu care te-ai certat a doua zi
 • Că lucrurile sunt mai simple decât vrem noi să le facem să pară
 • Că toate procesele grele, cu care suntem noi obișnuiți, pot fi procesate cu ușurință și lejeritate, dacă suntem dispuși să renunțăm la greu și la dramă
 • Că a te bucura de lucrurile mici nu înseamnă neapărat superficialitate; din contră, poate să însemne chiar înțelepciune adevărată
 • Că, uneori, avem nevoie cu adevărat să echilibrăm profunzimea cu ușurința și lejeritatea

Desigur, mi s-a arătat din nou că, deși pare că ai ajuns în mod complet arbitrar într-un anumit loc, la un moment dat, până la urmă ți se revelează faptul că totul a fost planificat în detaliu, la un alt nivel, de Sinele nostru. Că nu se mișcă nimic fără această aliniere la nivel înalt, iar exact asta ne poate aduce multă liniște că toate sunt la locul lor și nu prea avem cum să o dăm în bară la modul grav în această viață. Suntem vegheați, supravegheați și incredibil de iubiți și de protejați.

Apoi, anul acesta am simțit într-un mod palpabil cum e să treci pe un alt timeline relațional – când poți lăsa în urmă toate tiparele vechi și poți începe un cu totul alt nivel de relaționare, din autenticitate și suveranitate. A fost anul când amprenta mea relațională s-a schimbat pentru totdeauna. Am fost întoarsă pe toate părțile, pentru a lăsa în urmă toate tiparele vechi din care intram în relații și am curățat amprente vechi de vieți și am încheiat cicluri uriașe. Am observat energii care îmi distorsionau relațiile și le-am tăiat din rădăcină. O dată cu toate aceste tipare au plecat și multe relații, unele temporar altele poate pe termen lung, dar am regăsit alți oameni, exact unde trebuie și cum trebuie. Este un proces posibil și real, care se întâmplă atunci când totul se sincronizează la nivel de suflet și când poți lăsa în urmă distorsiuni, fantezii, pretenții și iluzii care îți distorsionează modul cum te percepi pe tine și percepi lumea. Când intri cu adevărat în tine și lași să ți se reveleze calea, fără să te agăți de nimic, fără să determini ceva, fără să împingi ceva, știind însă clar care este dorința cea mai înaltă a inimii tale și urmând acea dorință în fiecare zi.

Mulțumesc, 2022! Ai fost dur și blând în același timp, ai tăiat în carne vie după care ne-ai mângâiat, ne-ai împins la extrem și ne-ai odihnit în același timp. Când n-am mai putut ne-ai dat pauză, iar când am avut nevoie de avânt, ne-ai suflat în aripi. Și, mai presus de toate, ne-ai ajutat să punem fundație solidă, la un alt nivel al existenței noastre. 2023 ne va propulsa spre următoarele nivele pe care le avem de construit peste fundația solidă de anul acesta. Te așteptăm cu inima deschisă, 2023!

La mulți ani în Iubire,
Mihaela Marinaș

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *