Rămas bun, 2021!

Publicat: 29 decembrie 2021
Comentarii: 2 Răspunsuri

2021 a fost pentru mine anul sfârșiturilor și al începuturilor mari de ciclu. Nu am avut așteptări de la el, după încercările din prima parte a lui 2020. Și pot spune ca a fost anul în care am reușit să aplic mult mai mult decât până acum ce înseamnă să stau într-un loc “dincolo de așteptări”. Pentru că am simțit cum așteptările noastre omenești, din acest punct încolo, uneori chiar limitează ceea ce este posibil în această perioadă pe Pământ.

Devine mult mai extinsă plaja a ceea ce este posibil, timeline-urile sunt mult mai fluide, viețile și destinele noastre par mai curgătoare iar inerția a ceea ce este vechi pare din ce în ce mai mică.

În continuare, am simțit că totul se desfășoară pe două timeline-uri simultan: cel de dinainte de 2020, când lucrurile mergeau într-o direcție care părea prestabilită și pe care noi o numeam “normalitate” și cel de după 2020, în care lucrurile merg spre un neprevăzut total și spre noi posibilități și realități la care ne adaptăm din mers.

Am simțit, în același timp, două realități paralele pe tot parcursul acestui an: “normalitatea” de dinainte amestecată, în același timp, cu certitudinea că nimic nu va mai fi la fel. Am simțit din nou că nimic nu mai e sigur și asta ne obligă sa căutăm siguranța acolo unde ea s-a aflat întotdeauna. În sufletul nostru și în conexiunea cu Sursa.


A fost anul în care am reînvățat
că:

 • Atunci când vine momentul ca un ciclu de viață să se încheie, lucrurile se sincronizează pe un nivel în afara controlului nostru omenesc.

  Lucruri, tipare, energii se desprind de tine, oameni dispar, relații se încheie, speranțe mor pentru ca alte posibilități, speranțe, bucurii, experiențe să se nască, brusc, pe un nou timeline de viață. Fără efort, fără a împinge, fără a pune presiune. Doar în curgere în acord cu viața și cu voință divină.

  Atunci știi că un ciclu mare se încheie, când nu pui nicio presiune să fie astfel. Atunci știi că un alt ciclu se deschide, când ești luat de mână de Dumnezeu și trimis la nivelul următor, în pace, acceptare și bucurie pentru ceea ce urmează.

 • Una dintre cele mai mari bucurii pe Pământ este aceea de a fi ales și de a alege în același timp să stai lângă cineva cu care ai aceeași cale de parcurs.

  Fără să știi pentru cât timp, în ce fel și unde te va duce, dar fără să poți spune altceva decât “Da” întregii experiențe. Pentru că nu poți decât să devii mai bun în urma ei.

 • Că există un sprijin imens, disponibil pentru noi în cele mai mari încercări. Chiar și atunci când ni se pare că suntem singuri, abandonați și pedepsiți, de fapt suntem incredibil de însoțiți și sprijiniți.

  A fost anul în care am avut Covid și, pentru că așa au fost circumstanțele, a trebuit să trec prin întreaga experiență de una singură, între patru pereți și să mă conectez la mine însămi pe un alt nivel. Am simțit însă atât de mult suport, de la rude și prieteni care mi-au cumpărat toate necesare și mi le-au adus la ușă sau mi-au făcut mâncare în care au pus toată grija și iubirea lor pentru mine, la oameni care mi-au trimis mesaje de sprijin și s-au gândit la mine. M-am simțit atât de sprijinită să trec ușor prin toată experiența, încât am fost pusă în contact cu mai multă smerenie și încredere în sprijinul divin.

  După toată purificarea pe care experiența Covid a adus-o în viața mea, am primit semn foarte clar că e momentul să plec din țară pentru a mă realinia la calea sufletului meu, pe un alt nivel. Să las în urmă vechiul meu Sine și să îi permit să fie transformat într-un spațiu care îmi susține procesul. Fără să știu pentru cât timp, care este planul pentru viitor, fără să mă mai agăț de nimic. Complet încredințându-mă Divinului și căii sufletului meu.

  Și este anul care m-a adus să locuiesc, cu partenerul meu, pentru atât cât va fi în voința divină, într-o regiune divină a unei țări pe care o iubesc de cel puțin câteva vieți: partea de sud a Italiei. Dacă e nevoie să vii mai mult în corp și în această dimensiune, să te bucuri de lucrurile simple ale vieții pe Pământ – mâncare, prieteni, prânzuri copioase, conexiune umană, mare, soare, dolce far niente:)), bucurii simple – aici este cel mai recomandat loc de pe Pământ. Nimic, nici măcar această pandemie, nu a afectat energia minunată a acestui loc.

  Da, este real că te iei pe tine oriunde pleci. Și e nevoie să pleci în aliniere cu calea sufletului, nu din furie, nu din durere, nu ca să fugi, nu ca să te ascunzi și nu ca să eviți ceva. În același timp, în anumite perioade ale evoluției tale, unele locuri te pot susține mai mult decât altele. Să vindeci ceea ce ai de vindecat. Să transformi ceea ce e de transformat. Pentru ca apoi să te deschizi spre următoarea etapă. E nevoie doar să știm în interior unde este spre binele nostru mai înalt să fim într-un anumit moment.

  Mulțumesc, 2021! Ai adus în viața mea bucuria de a simți că sunt exact acolo unde trebuie, cu cine trebuie, la momentul care trebuie. Că viața știe întotdeauna ce face. Că nu există niciun motiv să punem viața la îndoială, nici măcar atunci când ni se pare nouă că nu ne place ce se întâmplă. Întotdeauna, Universul și voința divină pun lucrurile la locul lor, în inima și viață noastră.

  Fii binecuvântat, 2022! Te așteptăm cu brațele deschise, ca pe un alt exercițiu de încredințare în fața vieții, la nivelul următor!
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *