Multe alternative, o singura alegere

Publicat: 27 iunie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Vine o vreme cand, in domenii de viata care tin strict de suflet si dorintele lui, nu mai ai alegere. Si nu ca ai fi vreo victima a circumstantelor externe. Nu, ai alternative in fiecare zi. Le vezi cum se deruleaza in fata ochilor si cum isi prezinta bogatia lor de posibilitati.

Insa stii, in adancul sufletului, ca desi ai nenumarate alternative, nu mai exista posibilitate de alegere. Pentru ca exista doar o singura alegere. Cea in acord cu tine, cu sufletul tau, cu adevarul tau, cu potentialul tau cel mai inalt, cu ceea ce esti tu in fiecare celula.

Si nu este vorba despre lipsa de putere. Ci dimpotriva, este despre a te lua pe tine in stapanire. A fi in puterea ta, a fi in acord cu tine insuti intr-un asemenea fel incat nu mai ai loc de prea multe nuante.

Si nu este vorba nici despre a deveni rigid, ci despre a te mula adevarului din tine. Despre a fi flexibil cu tine insuti si cu ceilalti, insa in matca acestui adevar interior.

Tot acest proces iti simplifica viata extraordinar de mult. Totul devine simplu si plin de sens. Ai din ce in ce mai putine scurgeri de energie. Din ce in ce mai putina bataie de cap.

Si in acelasi timp ti si se deschid in cale posibilitati nebanuite. Pentru ca alegerile care-ti iau din putere nu mai sunt alegeri din start. Alegerile care te deconecteaza de la tine nu mai sunt valabile. Alegerile care te duc pe teritorii minate nu mai exista decat intr-un plan paralel. Nu le mai poti da curs insa.

Si, desi pare ca iti sunt reduse posibilitatile la care poti apela, acest proces te pune in contact cu bogatia din interiorul tau si cu abundenta energetica a unei alegeri facute in acord cu intreaga fiinta.

Intregul proces nu te reduce, ci te intregeste, intr-un mod paradoxal. Poate fi pentru prima data cand simti ce inseamna sa fii intreg si in acord cu tine insuti la fiecare pas. Va trebui sa renunti la unele lucruri pentru a ajunge aici, insa vei adauga infinit mai mult fiintei tale si vei face spatiu, din ce in ce mai mult, pentru o noua versiune a ta.

O versiune autentica, care te ajuta sa te sustii pe tine prin lume si prin viata cu gratie si frumusete in energia a cine ai venit sa fii pe acest pamant.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *