Energia numelui Mihai/ Mihaela

Publicat: 7 noiembrie 2021
Comentarii: 4 Răspunsuri

Pentru a înțelege energia numelui Mihai/Mihaela e nevoie să mergem la originea cuvântului Mi-ka-El din limba ebraică. “Cine este ca Dumnezeu” – aceasta este traducerea numelui Mihail.

Arhanghelul Mihail este protectorul cel mai înalt și războinicul spiritual cel mai feroce. Cel care menține Adevărul sacru în orice circumstanțe.

Cei aflați sub protecția lui sunt aici să reprezinte Adevărul. Să lucreze cu energia Adevarului, pentru a aduce perspective clare, idei pornite din Adevăr și pentru a permite vibrației Adevărului divin să coboare pe Pământ.

Cei care aduc această energie pe Pământ au misiunea de a le spune semenilor: “Ești în siguranță să fii Sinele tău autentic.”

Cei care au această energie mai știu și că, pe Pământ, începem să fim onorați în Adevăr pe masură ce ne asumăm curajul de a sta în propriul Adevăr.

Nu este atât de mult despre ce credem că este sau nu este adevărat ci despre ferocitatea sufletului nostru de a ne susține Adevărul, chiar și atunci când totul pare incredibil de greu.

Ceilalți pot simți uneori că ferocitatea noastră le discreditează adevărul lor. Este sarcina noastră, a “mihaeliților”, să-i învățăm pe cei din jur să aibă aceeași ferocitate pentru propriul adevăr.

La mulți ani, tuturor! Să trăim cu numele și să-l onorăm prin ceea ce suntem.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *