Cine ai ales să fii ca să nu fii cine ești?

Publicat: 17 februarie 2020
Comentarii: Fără răspunsuri


În fiecare moment, este vorba despre o alegere, la nivel mai mare, de a fi cine suntem. Și de alegeri mai mici, pe care le facem zi de zi, prin care decidem să fim cine suntem sau alegem să fim altceva decât suntem.

Vine un moment în care ni se arată, clar și fără ocolișuri, că e nevoie să lăsăm în urmă:

Toate modurile în care am ales să nu fim cine suntem…

Toate modurile în care am fost cine au vrut alții…

Toate modurile în care nu am fost cine trebuia pentru că a trebuit să fim altceva.

Tot atașamentul de realitatea pe care ne-am construit-o pe baza a cine nu suntem.

Toată încrâncenarea de a demonstra că suntem într-un anumit fel ca să ne conformăm realității altora. Și de a demonstra că suntem într-un anumit fel pentru că, de fapt, în adâncul sufletului, credem contrariul.

Toata durerea de a sugruma cine suntem din teama de a fi izolați, neînțeleși, pedepsiți și de a rămâne singuri.

Toata amnezia sufletului și alegerea de a nu ne aduce aminte ce este adevărat pentru noi.

A nu fi cine suntem…este o alegere care a fost făcută viață după viață, moment cu moment. Așa cum a fost făcută moment cu moment, e nevoie să fie deconstruită moment cu moment. Moment cu moment, în care orice formă de energie care nu ești tu e invitată să plece din spațiul tău. Pentru că nu mai ești dispus să plătești prețul de a fi cine nu ești și te deschizi să primești ce ești cu adevărat, indiferent ce trebuie să pierzi sau să lași în urmă.

E momentul să eliberăm tot ce am ales să fim ca să nu fim cine suntem.
Din acest spațiu putem avea posibilitatea unei alte alegeri.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *