viața pare grea doar din cauza neîncrederii noastre

Viața pare grea doar din cauza neîncrederii noastre

Publicat: 20 februarie 2018
Comentarii: 2 Răspunsuri

Neîncrederea noastră face ca viața să fie grea. Faptul că am învățat și știm că viața se trăiește doar așa. Așa cum am văzut până acum la cei de dinaintea noastră, așa cum vedem în jur.

Am învățat să trăim în neîncredere. Neîncredere în noi, in sufletul nostru, în ghidarea interioară și exterioară.

Neîncredere în oameni, în Univers, în Dumnezeu. Și da, uneori ne întrebăm: Ce încredere să ai când privești in jur? Depinde ce vezi.

Viața, în neîncredere

Dacă ești setat pe neîncredere, ți se va confirma în fiecare zi că viața este astfel.

Vei căuta să-ți confirmi asta în fiecare zi. Vei bloca tot ce poate veni spre tine.
Pentru că viața e grea. Oamenii sunt egoiști. Dumnezeu s-a dus la culcare și ne-a întors spatele, lăsându-ne sa ne zbatem in iluziile noastre.

Este o setare atât de întipărită în memoria noastră celulară încât nu o mai observăm. De aceea este atât de perfidă, pentru că nu e observată. A devenit parte intimă din noi- neîncrederea în orice.

Și cu toate astea, cât ne-ar costa să începem să învățăm încrederea la nivel de suflet? Încrederea în sufletele oamenilor, în sufletul nostru, în energia universală care ne susține pe toți?

Cum putem trăi în încredere?

Ce avem nevoie pentru a face asta? Cu toate că suntem plini de neîncredere, ne trezim în fiecare zi cu încrederea că viața va merge înainte și astăzi.

Venim aici pe Pământ cu încrederea că se va avea grijă de noi. Apoi, ne trezim cu încrederea că vom putea respira de 18 ori pe minut, în fiecare minut.

Cu încrederea că vom avea tot ce ne trebuie ca să ne susținem viața pe Pământ. Și astăzi și mâine și multi ani de aici înainte.

Cu toate că suntem plini de neîncredere, nu ne-am fi putut duce nicio clipă viața fără să avem încrederea că vom continua să fim susținuți de orice ar fi acea forță, energie, substanța vitală care ne-a adus și ne ține aici pe pământ.

Și deși avem încredere de nestrămutat în asta, pentru că altfel nu ne-am putea ridica din pat dimineața, uneori ne ducem viața ca și cum suntem singuri, rătăciți, deconectați de la esența și bucuria vieții, trăind în iluzia că totul e greu și nereușind să ieșim din cercul vicios al neîncrederii.

Așa că de azi, avem o alegere – alegem să manifestăm conștient încrederea pe care am arătat-o inconștient în fiecare zi pe Pământ până acum?

Sau alegem să dăm putere în continuare iluziei neîncrederii în care se zbate umanitatea de prea mult timp?

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *