Tragem linie si adunam

Publicat: 19 decembrie 2007
Comentarii: 17 Răspunsuri

tragem linie si adunam

tragem linie si adunam

E finele anului si ma simt ca intr-o mare vineri.

Am fost deja prin magazine si am vazut rochite rosii si bluzite cu paiete, tinute care de care mai scumpe si mai extravagante. Lumea se pregateste pentru artificii, iar azi la birou am primit deja primele bunatati (nuci, mere, bomboane si mandarine, panetone si o sticla de Chardonnay – hmm, oi fi scris bine?… mi-e lene sa ma duc sa verific… oricum, un vin cu denumire de trai bun). Am agatat si ciorapi (multumiiiiim ajutoarelor Mosului, se stiu ele care), asteptam sa vedem daca Mosul companiei o sa puna ceva in ei.

Fara sa imi doresc sa fiu spiridusul care a furat Craciunul, trebuie sa recunosc ca ma simt ca in vinerea dinaintea unui examen. Se termina un an si se activeaza automat inchiderea de an 🙂 ca la contabilitate.

Ce am facut anul asta? A trecut cu folos? Unde sunt si unde vreau sa fiu? Cate din hotararile de anul trecut am implinit? Where do I go from here?

Mare dezordine mare. Tot nu stiu sa inot, nici sa dansez, nici sa gatesc, tot nu am ajus sa imbrac rochite marimea 36, tot nu am masina, nici macar carnetul nu e luat, casa nu am, economii n-am facut si n-am gasit nici o strategie de a asigura bunastare materiala pentru mine si ai mei, nici o solutie pentru ajutorarea batranilor fara casa, starpirea injustitiei din Romania sau salvarea balenelor.

Ce imi propun de acest sfarsit de an? Imi propun sa ma bucur de sfarsitul de an, sa petrec si sa ma rasfat. Vreau sa dansez si sa ma imbrac fancy. Vreau sa stau la caldura, sa ma bucur de brad si sa ma duc cu uratul, ca o persoana fara trecut sau viitor.

De Craciun imi doresc sa am doar prezent.

Voi ce va doriti de la Mos si Anul Nou?

La multi ani fericiti, dragilor, si sa va bucurati de propriile povesti!

Costina Barbu,
Project Adviser
CutiaMuzicala.blogspot.com

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *