Sa ne deschidem pentru a primi

Publicat: 15 septembrie 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

sa ne deschidem pentru a primi

sa ne deschidem pentru a primi

Sa ne deschidem pentru a primi

“Incepeti simplu, de la dorinta de a va simti iubiti sau de la dorinta de ceva mai mult dintr-o relatie din viata voastra. Poate vreti ca partenerul sa va inteleaga cu adevarat.Poate vreti ca cineva sa apara in viata voastra si sa va vada frumusetea sau sa vada cine sunteti. Poate vreti sa va simtiti mai conectati cu cineva.Poate tanjiti dupa fericire, liniste si bunastare. Sau vreti sa aveti parte de o relatie sexuala mai buna. Incepeti de acolo.

Apoi indreapta-ti treptat atentia de la ceea ce vrei spre dorinta sau nevoia insasi. Cum simtiti aceasta dorinta ca experienta vie in corpul vostru? La inceput va fi nevoie de putin efort si ambitie sa va directionati atentia. Elementul-cheie este sa simtiti dorinta, in sine, pe masura ce vibreaza in corpul vostru.

Poate ca inainte nu ati acordat prea multa atentie acestor aspecte. Acordati o atentie deosebita centrului vital din pantece, chiar sub buric. Acordati-va timpul sa-l simtiti.

Pe masura ce va afundati in dorinta de iubire si conexiune, observati cu ceva pune in legatura. Nu va ganditi la asta cu mintea, ci doar priviti si simtiti ce e acolo. Ati putea simti caldura sau moliciune, un fel de expansivitate, de plinatate sau un sentiment vibrant al corpului ce revine la viata. Poate fi senzatia ca “inima mi se deschide tot mai mult”.

Uneori, apare si o tristete dulce odata cu dorinta. Este vorba despre o tristete a sufletului, care se naste din recunoasterea faptului ca ne-am simtit atata timp separati si deconectati. Este o tristete care inmoaie zidul de aparare din jurul inimii, una purificatoare, care curata terenul pentru ca o noua viata sa se nasca.

Este o experienta a ostilitatii care se topeste in tristete. Rumi o numeste “cupa secreta”, pentru ca ne transforma intr-un recipient deschis pentru a primi:
Durerea din care urli
Te duce spre uniune.
Tristetea ta pura
Care vrea ajutor
Este cupa secreta.”

Indiferent daca este insotita de aceasta tristete a sufletului sau nu, deschiderea catre dorinta te face mai adaptabil si mai receptiv. Pe masura ce te aduce in corpul tau, in centrul tau vital si in inima ta, vei putea descoperi ca iubirea nu este atat de departe. Poate ca a intrat deja, in secret, in camera.

“Iubiri perfecte, relatii imperfecte. Cum sa vindecam ranile sufletului”, Cartile Elena Francisc, John Welwood

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *