Renuntarea la efort

Publicat: 6 aprilie 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

renuntarea la efort

renuntarea la efort

“Ce se intampla in viata ta e neutru; nu e nici pozitiv, nici negativ. Tu decizi daca e pozitiv sau negativ, spiritual sau profan. Tot ceea ce se afla in cadrul experientelor tale poate fi inzestrat cu calitati spirituale, prin faptul ca aduci dragoste, acceptare, iertare. Chiar o boala fatala, un viol sau un omor pot fi schimbate prin puterea iubirii tale. Tu ai impresia ca intelegi sensul evenimentelor ce au loc in viata ta. Nimic nu poate fi mai departe de adevar.

Tu nu intelegi sensul niciunui lucru ce se intampla, deoarece ii impui propriul tau sens. Daca doresti sa intelegi sensul a ceea ce se intampla in viata ta, inceteaza sa-i mai oferi propriul tau sens. Lasa lucrurile asa cum sunt. Simte-le pe deplin. Ingaduie-le sa te-nvete de ce au aparut in viata ta.
Daca vrei sa ajungi chiar la miezul problemei, intreaba: ”Cum ma ajuta aceasta situatie sa iubesc mai din plin? Ce imi cere ea sa daruiesc din ceea ce retin pentru mine?”

Aceasta intrebare te va aduce in miezul problemei, deoarece demonstreaza disponibiltatea ta de a privi situatia ca pe un dar, mai curand decat ca pe o pedeapsa. Cand dai propriul tau sens situatiei respective, o vei vedea mereu ca pe o pedeapsa pentru tine sau pentru altcineva. Iata ce face frica din fiecare intamplare din viata ta.

Frica ta te condamna atat pe tine cat si pe semenul tau. Nu fi surprins cand se intampla astfel – ci, dimpotriva, asteapta-te la asta.

Nu incerca sa traiesti fara frica. Incercarea de a trai fara frica este propunerea cea mai infricosatoare pe care ti-o poti imagina. Pur si simplu, ia cunostinta de frica si treci prin ea pana ajungi la capatul  ei. Nu incerca sa traiesti fara sa te condamni pe tine insuti sau pe altii, ci contempla condamnarea si treci prin ea intru iertare. Doar faptul ca exista o alegere la indemana nu inseamna ca tu trebuie sa fii cel care alege.

Contempla optiunea si lasa-ti constienta sa treaca prin ea. Nimic din ce faci tu nu iti poate aduce mantuirea.

Intreaga ta spiritualitate e traita doar in acest moment. N-are nimic de-a face cu ceva ce ai gandit sau ai simtit vreodata in trecut. Ea se manifesta doar acum, o data cu imprejurarea cu care te confrunti.

Traiesti exprienta intunericului si lipsurilor, doar atunci cand esti nemultumit de situatia pe care momentul ti-o aduce in dar. Cand contempli situatia si simti recunostinta pentru ea, traiesti doar preafericirea.

Nu incerca sa iesi din intuneric. Nu incerca sa intri in preafericire. Trecerea are loc de la sine.Fii doar dispus sa treci si lasa totul in seama acestei disponibilitati.

Cea mai mare parte din ceea ce incerci sa faci pentru tine insuti nu va reusi, fiindca nu stii cine esti tu cu adevarat. Imaginea ta de sine e limitata. Nu cunosti sau nu simti amploarea Iubirii lui Dumnezeu pentru tine. Gandesti ca, undeva pe traseu, ceva din tine s-a rupt, sau ca, probabil, iti lipsesc anumite parti. Insa toata intregimea ta este prezenta deplin, chiar acum.

Daca v-ati cunoaste adevarata valoare, nu ati avea senzatia ca ceva lipseste din viata voastra. Ati fi recunoscatori pentru tot ceea ce aveti.”

“Iubire fara conditii”, Paul Ferrini, Editura For You

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *