Pentru sufletul tau

Publicat: 12 aprilie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

pentru sufletul tau

pentru sufletul tauDragii nostri cititori,

De data aceasta, nu va vom mai face urari. Oricum, cred ca pana in acest moment aveti deja inbox-ul plin de mesaje mai mult sau mai putin cliseice, urandu-va sa aveti belsug pe masa si lumina in suflet. Desi va dorim din suflet sa aveti parte de toate acestea, anul acesta, de Paste, nu vrem sa va spunem decat atat:

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *