pentru iubirea vietii mele

Pentru iubirea vieții mele…

Publicat: 21 mai 2019
Comentarii: 3 Răspunsuri

Sunt eu. Știu că poate nu mă recunoști, însă știu că te gândești la mine și tu. Știu ca visezi la mine și te rogi la toate cerurile ca într-o zi să fiu lângă tine. Știu pentru că și eu fac la fel.

Vreau să știi că sunt reală, deși ai îndoieli de milioane de ori pe zi. Vreau să știi că exist. Sufletele noastre s-au întâlnit și altă dată, în călătoriile pe această planetă dar și în multe alte vieți înainte. Vreau să-și spun că am fost ocupată și de aceea nu te-am găsit. M-am dezvoltat în direcții noi, învățând și explorând pe parcurs.

Vreau să fiu cea mai bună versiune a mea care pot fi, atunci când vom fi împreună. Vreau să fiu întreagă în mine ca să pot fi întreagă cu tine. Vreau să mă îmbrățișez cu tot ce sunt, cu toate pasiunile și scopul meu, ca să pot să te inspir să-ți îmbrățișezi scopul tău.

Am atât de mult bagaj în subsolurile mele emoționale și atât de multe umbre cu care am nevoie să învâț să dansez. Mă lupt cu dragonii, mă cațăr pe piscuri și îmi exorcizez demonii.

Nu încerc să fiu perfectă, dar sunt câteva lucruri pe care am nevoie să le vindec mai întâi. Știu că vom avea mult întuneric prin care va trebui să trecem împreună, dar voi fi pregătită și vom înfrunta asta împreună.

Te voi găsi și, atunci când se va întâmpla, va fi pentru că mi-am făcut munca și voi fi capabilă să te iubesc din adâncurile ființei mele, așa cum merităm amândoi.

Vreau să pot îmbrățișa tot ceea ce ești, fiecare aspect și strat din tine, fiecare umbră care face parte din tine. Vreau să îmi arăți fiecare parte din tine, fiecare parte despre care ai fost învățat că nu poate fi iubită sau ca trebuie ascunsă. Meriți iubire profundă de la cineva care știe cine este și ce are de oferit atunci când stă lângă tine. Și eu la fel, așa că îmi vindec părțile din mine care mă opresc să primesc iubirea complet, așa încât să mă pot deschide profund în fața inimii tale.

Nu îți cer să mă aștepți. Trăiește-ti viața din plin până când voi apărea și voi putea trăi cu tine. Celebrează fiecare zi și ia ce e mai bun din fiecare moment.

Îmbrățișează-ți creativitatea care-ți curge prin vene, râzi la toate lucrurile care-ți plac și trăiește aventura vieții. Vreau să-mi spui tot atunci când te găsesc și când vom păși împreună în noi aventuri.

Până atunci, te voi iubi de departe și voi ști în inima mea că într-o zi voi alege să trăiesc deplin cu tine.

Știu că primim lucrurile pentru care suntem pregătiți iar eu nu sunt încă pregătită pentru tine. Dacă nu sunt lângă tine acum, înseamnă că trebuie să mă scufund mai adânc în propriul meu ocean pentru a putea face același lucru cu tine.

Nu renunța la mine. Ne vedem curând.

Traducere de pe TheGoddesscircle.net

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *