Pentru cititoarele noastre

Publicat: 1 martie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

pentru cititoarele noastre

pentru cititoarele noastreDragele noastre,

Astazi am facut cu sufletul un martisor pentru cititoarele noastre, cele care urmariti zilnic articolele noastre si ne sustineti cu dragostea.  Va urez sa va deschida inima spre o primavara minunata, impodobita cu tot ceea ce aveti nevoie.

Cu drag,
Mihaela

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *