Paste in suflet…fericit

Publicat: 29 aprilie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Sarbatorile de Paste…mirosul zambilelor, filmul Iisus din Nazareth, vremea insorita, lumanarile din noaptea de Inviere… sunt ancore care ma conecteaza, inca din copilaria mea, cu energia din aceasta perioada.

Insa, dincolo de toate astea, ce inseamna, cu adevarat, aceasta zi pentru mine?  Este o zi ca oricare alta sau are o energie diferita, o energie care ma pune in contact cu ceva mai profund si mai real decat o zi obisnuita?

Dincolo de tot si de toate, Sarbatorile de Paste inseamna pentru mine a fi conectata la darul iubirii neconditionate.

Al iubirii care exista pentru ca exista si atat.

Fara pretentii, fara dorinte, fara nevoi, fara atasamente.

Iubirea care exista pentru ca exista inima. Si pentru ca inima are nevoie sa stea deschisa.

Iubirea care da sens, fara sa caute neaparat un sens.

Iubirea care creeaza miracole, fara sa aiba nevoie de ele.

Iubirea care se implineste prin ea insasi.

Iubirea, vibratia cea mai inalta de pe Pamant si din Cer, energia care misca totul fara sa faca niciun efort.

Aceasta iubire este darul pe care il simt de Paste mai mult ca oricand si cred cu tarie ca omenirea are nevoie sa aduca aceasta iubire aici, in aceasta dimensiune, in fiecare zi.

Pentru ca nu este vorba despre o singura zi din calendar, ci despre fiecare zi care ne este data.

Nu este vorba despre a ne ura Paste fericit ci despre a avea un suflet fericit atat in ziua de Paste cat si in fiecare zi, in iubire si prin iubire.

Si nu ma refer  neaparat la iubirea romantica ci la iubire ca o stare permanenta a constiintei noastre, manifestata in relatii romantice, in relatia cu cei din jur, cu strainii de langa noi, cu cei cu care ne intersectam privirea intamplator pe strada.

Asa ca nu va urez Paste fericit ci un suflet fericit, in ziua de Paste si in fiecare zi, in si prin iubire neconditionata!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *