omul care a decis sa faca o schimbare in viata lui
Ganduri (in)directe

Omul care a decis sa faca o schimbare in viata lui

omul care a decis sa faca o schimbare in viata lui

omul care a decis sa faca o schimbare in viata lui

Acest individ, caruia o sa-i spun “omul care a decis sa faca o schimbare in viata lui“, era atat de satul de viata pe care o ducea incat voia sa faca altceva cu viata lui, de aici si numele de “omul care a decis sa faca o schimbare in viata lui“, modificare care, dorea el, sa fie de asa natura incat sa simta, realmente, altceva in viata lui!

Problema era ca nu stia ce schimbare ar putea face incat sa se faca simtita o schimbare in viata lui!

Stia ca o asemenea schimbare n-o poti face asa, printr-o simpla schimbare! Ce era de facut? Ce-ar putea sa schimbe? De mult timp isi dorea sa faca aceasta schimbare, schimbarea care sa-i schimbe viata si, tocmai de aceea, nu stia ce era de facut!

Ce sa schimbe? Incercase cateva schimbari inainte, dar nu au fost decat cel mult satisfacatoare! Trebuia facut ceva! Trebuia facuta o schimbare, simtea ca va ceda sub greutatea monotoniei apasatoare! Neaparat, era nevoie de altceva!

Nici nu-si mai aducea aminte de cand nu mai dormise in tihna, uitase cum este sa te trezesti odihnit si cu mintea limpede, si asta doar din cauza ca-si storcea creierul, pana la ultimul strop de ratiune, noapte de noapte, in speranta gasirii unei solutii care sa-i confere acea schimbare care sa-i schimbe viata!

Anii treceau, unul dupa altul, fara contenire, iar “omul care a decis sa faca o schimbare in viata lui“ era tot mai deznadajduit, tot mai necajit si mai fara puteri si pofta de viata! Nici acum nu gasise o modalitate de a face acea modificare! Toate incercarile i-au fost zadarnice si nu i-au adus decat satisfactii de moment!

Care era acea nenorocita de intamplare care i-ar schimba viata?!

Utima  il costase o pneumonie!

Simtea ca sfarsitul ii era pe undeva, pe-aproape si disperat la gandul ca nu reusise sa faca acea smodficare, care sa-i schimbe viata, se decise sa faca o alta ! SCHIMBARE DE PLAN!

In fond si la urma urmei, ce-ar putea face asa de prodigios incat sa simta o evolutie majora in viata lui? Asta era! Trebuia schimbat obiectivul! Se hotari atunci sa nu mai faca nici o schimbare in viata lui si doar sa accepte realitatea, aceea ca nimic nu va avea sa se schimbe!

Abia acum putea observa, surprins, cate se intampla in jurul lui, abia acum observa ca totul se schimba, cu sau fara voia sa, abia acum intelese ca nu trebuia decat sa asiste la schimbare.

Abia acum constientiza ca fusese orb la tot spectacolul vietii, ca nu se bucurase de frumusetea fiecarui anotimp, de frumusetea fiecarui om, ca-si irosise timpul si ca viata trecuse pe langa el, si i s-a mai intamplat ca, abia acum, intelese care-i era rostul in aceasta oranduire de fapte si idei, toate aflate in permanenta modificaree…

CEEA CE VREAU SA VA SPUN ESTE: OAMENI BUNI, EGO-UL NU ESTE PENTRU CEI CARE AU INTELES ESENTA VIETII!!!

de Ovidiu Covaci, membru DaMaiDeparte.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *