o lume noua invatam un alt mod de a fi a exista a iubi a respira
Ganduri (in)directe

O lume noua: Invatam un alt mod de a fi, a exista, a iubi, a respira…

Da, invatam sa intram pas cu pas intr-o lume noua. Invatam sa devenim, invatam sa traim, invatam sa respiram din nou. Ne reconstruim, pornim de la ceea ce credeam ca e evident si ne ducem inspre ceea ce parea intangibil.

Plecam de la singurul mod de a fi pe care-l stiam posibil si ne ducem spre abundenta de posibilitati.

Cream noi realitati, noi harti ale unor noi teritorii interioare. Ne expansionam. Descoperim de ce suntem capabili cu adevarat.

Descoperim energie vindecatoare, descoperim armonia, frumusetea.

Descoperim sustinerea universului. Descoperim abundenta. Descoperim frumusetea de a pasi in lume in siguranta si iubire. Aflam cum e sa fim tinuti si alaptati la sanul abundent al Universului.

Descoperim ca iubirea este cel mai important lucru. Iubirea care “nu se agata, nu cauta la ale sale, nu se lauda, nu se trufeste”. Iubirea aceea care li s-a revelat mai intai corintenilor din Biblie, iubirea neconditionata. Invatam ca doar in ea putem exista in mod autentic.

Renuntam la frici si limitari. Pasim in esenta noastra. Pasim pe un alt teritoriu, nou si totusi vechi de eoni in acelasi timp: taramul sufletului.

Lasam in urma programari si conditionari de generatii, lasam in urma moduri vechi de gandire si simtire. Lasam in urma durerea si dezamagirea. Lasam in urma amareala sufletului si iluzia neputintei.

O lume noua, aliniata cu ceea ce devenim

Invatam ce este aceea putere reala. Puterea inimii.

Mergem plini de curaj sa exploram lumile interioare. Si cele exterioare.

“Precum in cer asa si pe pamant” incepe sa sune mai mult decat un rand dintr-o rugaciune pe care pana acum o repetam mecanic. Incepe sa sune ca o aliniere de energii vindecatoare. Incepe sa fie ce trebuie sa fie.

Suntem, existam, iubim, respiram. Altfel. Din ce in ce mai deplin. Din ce in ce mai in acord cu intreaga creatie. Suntem martori si partasi constienti la propria renastere. Ce mare onoare avem sa traim aceste timpuri!

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *