merita cred eu sa ne gandim un pic la acest exemplu de curaj si hotarare
Ganduri (in)directe

Merita, cred eu, sa ne gandim un pic la acest exemplu de curaj si hotarare…

merita cred eu sa ne gandim un pic la acest exemplu de curaj si hotarare

merita cred eu sa ne gandim un pic la acest exemplu de curaj si hotarareViata fiecaruia e mai mult sau mai putin fericita, dupa cata putere avem fiecare sa ne-o facem asa cum ne dorim… insa vazand fotografiile de mai jos mi-am adus aminte ca puterea noastra sta in curajul si hotararea pe care le gasim in inima…

Merita, cred eu, sa ne gandim un pic la acest exemplu de curaj si hotarare…

Un fapt de viata excelent de analizat…

Fata din poza se numeste Katie Kirkpatrick si are 21 de ani. Alaturi este iubitul sau, Nick, de 23.

Poza a fost facuta cu putin timp inainte de ceremonia de casatorie a celor doi, pe data de 11 ianuarie 2005 in Statele Unite. Katie sufera de cancer in faza terminala si petrece multe ore pe zi primind tratamentul.

Chiar daca o durea foarte tare, pentru ca multe organe prezentau fisuri si trebuia sa i se administreze morfina, Katie a inaintat cu casatoria si a avut mare grija la detalii.

Rochia a trebuit sa fie modificata de mai multe ori , pentru ca ea a pierdut in greutate in fiecare zi datorita cancerului.

Un accesoriu obligatoriu la petrecere a fost tubul de oxigen. De fapt acesta a insotit-o pe durata intregii ceremonii si petreceri.

Cealalta pereche din poza e familia lui Nick, parintii sai care sunt emotionati ca fiul lor se casatoreste cu fata de care s-a indragostit in adolescenta.

Katie, asezata intr-un scaun pe roti si cu tubul de oxigen, ascultand pe sotul si prietenii ei cantand pentru ea.

La jumatatea petrecerii Katie se odihneste putin. Durerea o impiedica sa stea in picioare mult timp.

Katie a murit la 5 zile după căsătorie.

Sa vezi o femeie atat de slabita imbracata de mireasa si cu un asa zambet pe buze ar trebui sa te facă sa gandesti ca… fericirea poate sa existe, daca incetam sa ne mai complicam vietile.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *