Meditatie pentru minunata noastra Planeta Pamant

Publicat: 22 martie 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

meditatie

meditatie

Meditatie pentru Planeta Pamant:

Astazi va invitam sa facem impreuna o meditatie  frumoasa, care ne poate ajuta pe toti in aceste momente de dezorientare pe Planeta Pamant. Nu stim daca sa ne gandim mai intai la Libia sau la Japonia, de aceea cred ca ar fi bine sa pastram in gandurile noastre, in fiecare zi, intreaga Planeta. Multumim celor care au facut acest film si va rugam sa dati mai departe cunoscutilor.
httpv://www.youtube.com/watch?v=JKgviVwFsWs&feature=player_embedded#at=24

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *