Inceputul primaverii astronomice

Publicat: 20 martie 2007
Comentarii: Fără răspunsuri

inceputul primaverii astronomice

inceputul primaverii astronomice

Astazi, 20 martie 2007, soarele traverseaza ecuatorul ceresc trecind din emisfera australa a sferei ceresti in cea boreala.

Desi florile si copacii n-au tinut seama de calendar, abia acum este oficial: a venit primavara!

Daca ati sarbatorit echinoctiul de primavara bucurandu-va de soare si de mirosul ciresilor, poate v-ar placea sa incheiati ziua cu Primavara lui Vivaldi interpretata de Orchestra Filarmonica din Berlin, dirijata de Herbert von Karajan.

Sa avem o primavara blanda, minunata, si sa nu uitam sa privim si primavara din sufletele celor din jurul nostru!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *