Ia atitudine : Schimbarea a(l)titudinii fata de I

Publicat: 6 octombrie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

ia atitudine schimbarea atitudinii fata de i

ia atitudine schimbarea atitudinii fata de i

Ma gandeam daca sa raman Inerta in fata lui “I” si acest gand m-a facut sa imi fie rusine ca ma gandeam :cu siguranta trebuie sa fac ceva.

Nu pot sa lupt decat cu forta mintii, a inimii si a bunului simt fata de “I” care a reusit sa ma scoata din hibernarea moldoveneasca.Exista o lipsa de reactie nationala fata de ceea ce ni se intampla acum si va propun ceva simplu si usor de schimbat in reactiile noastre: eliminarea dusmanului “I”.

Traiesc parca altcumva, altundeva si diametral opus cu omul din mine din cauza faptului ca cei care ne conduc

sunt Insensibili, Imaturi, Intangibili, Inconstienti, Impasibili, Irationali, INUMANI… deci sunt impotriva mea, a semenilor mei si stiu ca atunci cand trecem prin crize, indiferent ce aspecte vizeaza, solutiile vin din interior si nu din exterior.

Ia atitudine. Tot ce fac acesti si aceste “I”-uri este sa ne decimeze valorile, familiile, bunurile noastre materiale, progresul pe termen lung al spiritualitatii si creativitatii – este vorba de noi oameni simpli cu tot ce am avut, avem si vom avea…

Ia atitudine. Suntem cei care ne bucuram cand auzim ca un roman a facut o fapta buna, suntem cei care ne oprim si ne doare cand vedem copii a caror viata s-a schimbat si ca i-a mutilat sufleteste faptul ca mama si tata nu aveau cu ce sa ii creasca si au plecat oriunde se auzea ca poti face bani sau i-au lasat pur si simplu, ca pe un bagaj inutil…

Ia atitudine. Suntem cei care ne cautam un loc de munca unde sa cresti si sa ii ajuti si pe altii sa creasca, dar cand deschidem ziarul la rubrica locuri de munca vedem ca se cauta substantial ca si cantitate “fete si baieti” care sa se despoaie si imput o societate cu Imoralitate, suntem cei care vrem sa cladim afaceri profitabile care sa echilibreze piata muncii precum si consumul, suntem noi cei ce vrem sa avem DEMNITATEA UMANA.

Daca te regasesti printre cei carora “I”-ul acesta negativ le-a furat sau afectat propria viata, familie, credinte, valori, sanatate… atunci” fa primul pas in fata si vorbeste, scrie, poarta ecusoane, vinde orice pe care sa scrii ca lupti impotriva lui I”, transmite mesajul tau: Roman impotriva lui “I !

Nu poti ramane Impasibil, ofera sansa celor care se nasc, celor tineri si celor batrani sa isi cunoasca dreptul de a-si proteja integritatea umana si nationala.

Mai multe Impozite… un alt tip de “I” – acesta sta ascuns si creste invers proportional cu putinta de a il plati… este talpa apasata pe crestet care nu iti mai permite sa gandesti dincolo de bani.

Noi am inceput libertatea nationala cu doi de “I”Ion Iliescu – ceea ce a transformat in timp groapa comunista intr-o prapastie fara doctrina, parazitara, asemantoare de altfel cu ce altceva decat Iadul?!

Dar nu uita ca “orice lucru are doua fete”, asa cum spunea Octavian Paler, asa ca ai grija sa raspandesti un alt tip de “I”, cel pe care risti sa il pierzi daca nu iei atitudine: IUBIREA fata de aproapele tau si fata de societatea in care traiesti – este singura care uneste si urneste lumi de cand lumea si ofera schimbare din Interior catre exterior…

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *