Daruri de pus sub bradul de Craciun

Publicat: 20 decembrie 2012
Comentarii: 2 Răspunsuri

daruri de pus sub bradul de craciun

daruri de pus sub bradul de craciun

Nu i-am scris inca lui Mos Craciun, insa stiu ca nu o sa fie surprins cand o sa afle ca anul acesta imi doresc alte daruri de pus sub bradul de Craciun.

Sunt daruri pe care as dori sa le interiorizez si pe care sa le pot oferi cu usurinta celorlalti.

O data cu venirea sarbatorilor,  ne indreaptam atentia catre ceea ce putem darui si ceea ce putem primi. Dincolo de cadourile traditionale care sunt rezultatul unui schimb reciproc, putem oferi la un nivel mai profund al fiintei noastre, trasand pasi siguri catre procesul de dezvoltare personala pe care ne indreptam.

Va invit sa reflectam asupra cadourilor care ne-ar umple bradul de lumina acestei sarbatori:

Sanatatea – poate ca multi dintre noi uitam sa apreciem acest dar, iar atunci cand constientizam care este puterea lui, observam ca toate celelalte cadouri nu sunt decat impletirea fireasca cu acesta si cu sensul existentei noastre.

Rabdarea – oare nu ar trebui sa invatam acest aspect chiar de la cel care ne binecuvanteaza cu darurile sale in fiecare an, chiar de la Mos Craciun? Poate ca si el are dorinta de a-si trimite ajutoarele sa ne ofere spirijinul lor atunci cand ne este greu intr-o alta perioada a anului, dar astepata sa vina momentul in care poate sa actioneze. Mi-ar placea sa reusim sa intelegem ca ne putem incredere in legile timpului si ale ritmului sau, lasand rabdarea sa ne invete sa actionam, iar actiunea sa ne ofere rabdatoare lectiile sale.

Increderea – daca acest dar ar fi impachetat, cu totii ne-am napusti asupra lui pentru a-i rupe cutia si a vedea ce este inauntru. Ne-am mari ochii, am zdruncina cutia, am chema chiar si pe altcineva sa ne ajute sa descoperim acest cadou devenit deja misterios. Iar raspunsul ar fi o soapta care ne-ar reaminti ca ,,increderea vine din interior”. Iar o data primit, acest cadou trebuie ,,imblanzit” asa cum Micul Print si-a crescut floarea.

Respectul fata de sine si fata de ceilalti. Daca am reusi sa fim capabili sa ne oferim in primul rand noua respectul de care avem nevoie, nu ne-am mai considera victime care au in spate poveri. Sunt sigura ca Mos Craciun nu se plange ca are de carat saci intregi de cadouri intr-o singura noapte. Poate sunt cuvinte simple, dar respectul fata de propria persoana ne va aduce respectul celorlalti.

Mai multa iubire fata de propria persoana. Daca ne-am gandi cat de mult ne ranim si ii lasam pe ceilalti sa ne raneasca, am constietiza ca darul acesta ar trebui sa ni-l oferim in fiecare zi, dandu-i incetul cu incetul puterea de a creste.

Speranta – mi s-a parut dintotdeauna unul dintre cele mai frumoase cuvinte, iar acum consider ca este si un cadou potrivit. Fara a ne complace intr-o situatie grea, sa ne dam voie sa speram la un moment mai bun si mai ales, sa ne dam voie sa-l cream. Speranta devine ,astfel, o sursa de putere.

Acceptarea ajutorului celorlalti. De multe ori, avem impresia ca reusim sa facem totul pe cont propriu. Si chiar si atunci cand facem fata cu greu unei situatii dificile, ne aratam incapatanarea de a duce totul la capat de unii singur. In multe cazuri, rezultatul este doar epuizarea si aculumarea de frustrari. Mi-as dori sa nu ne mai rusinam sa cerem ajutorul si sa le permitem celorlalti sa ne ofere darurile lor atunci cand acest lucru este posibil.

Daca aceste daruri se afla si pe lista voastra, atunci sper ca, fara teama de un nou inceput, sa ne ingaduim sa le primim in vietile noastre asa cum se cuvine.

Voi ce daruri doriti sa se afle sub bradul vostru de Craciun?

 

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *