cum sa traiesti in armonie
Ganduri (in)directe

Cum sa traiesti in armonie

cum sa traiesti in armonie

cum sa traiesti in armonie

Centrul Solisis s-a nascut din ideea de a aduce o completare de purificare si pentru emotii si ganduri, nu doar pentru corpul fizic ( ceea ce obtinem prin purificarea prin diete) pentru ca suntem ceva mult mai complex decat corpul fizic.

Putem sa facem o dieta, e bine sa o facem, sa ne purificam corpul fizic, dar asta nu e suficient pentru ca poti sa faci o dieta si sa nu fi in armonie.

Trebuie sa-ti purifici la fel si corpul emotional adica emotiile tale si gandurile tale.

Cursurile si meditatiile le facem din aceasta necesitate: de a da oamenilor un alt aliment.

Voi sunteti bombardati cu informatii despre ce sa mancati, despre tv, partener, serviciu iar aici daca vrei sa devii vertical si sa nu fii orientat doar pe orizontala pe ce se intampla in jur, daca vrei sa-ti cunosti dimensiunea ta spirituala, atunci ai nevoie si de niste alimente care sa te ajute sa faci asta.

Si constientizarea la nivel emotional si a gandurilor e un proces de purificare pe nivelul asta.

Cine are nevoie, sa vina aici, sa faca chestia asta.

Va plangeti ca e greu?

O fi greu tu singur acasa la tine uitandu-te la tv…Dar incearca sa tai alimentul tau cotidian din rutina asta care te tine si te goleste de energie si atunci hai acolo de unde poti sa primesti altceva, daca asta cauti…e simplu…
Este in noi o parte animala care e orizontala si care are nevoie de hrana, de tot ce inseamna animalul din noi, sexualitatea, instinctele…

Insa avem in noi si un alt regat – nu suntem doar asta, ci avem prezenta si scanteia divina, partea de divinitate. Din cauza asta omul chiar daca se ocupa foarte mult de calea orizontala, intr-un final se va simti gol si nelinistit si cauta, cauta, cauta, pentru ca inconstient isi cauta si aceasta dimensiune divina catre care vrea sa se intoarca pentru ca ea e prizoniera aici intr-o lume a materiei.

Daca tinem cont de aceste doua dimensiuni din noi atunci intelegem un pic din ce suntem facuti…sa ne armonizam si ne cunoastem si sa ne reintregim cu aspectele noastre spirituale…

Lasat in pace de emotiile tulburate si gandurile tulburate ale corpului intri in contact, in pace cu dimensiunea spirituala din tine.

In momentul in care sunteti asaltati, sa stiti ca existam si noi aici si am venit sa va spun ca puteti veni, daca asta vreti.
Televizorul declanseaza de fapt niste trairi pe plan emotional, ori bucurie maxima ori tristete – de fapt e campul emotional…in fata televizorului oamenii sunt foarte activi dar de fapt sunt inconstienti…

Asta e o forma inconstienta de a te lasa trait si manipulat de ce primesti… nu alegi tu.

Preiei de acolo ganduri despre cum trebuie sa fie lucrurile…pana si cuplu si in iubiri – iti faci toate ideile ca urmare a informatiilor cu care intri in contact, care te hranesc…

Realitatea pentru fiecare dintre noi este diferita, deci nu putem vorbi de o realitate in lumea asta…

De fapt putem vorbi doar despre perceptii.

Fiecare isi imagineaza cum e realitatea…dar este perceptia ta, nimic altceva…nu e nici o realitate acolo – dar asta si in cazul nostru.

Pana cand ajungem sa cunoastem realitatea si asta se intampla odata cu Iluminarea – in care vedem adevarul nedistorsionat de propriile emotii sau ganduri atasate lor.

“Iubeste-l pe fratele tau” – nu poti pana nu ajungi la un nivel de constienta si de purificare a ta, astfel incat sa-l vezi pe fratele tau ca fiind fratele tau, pentru ca te identifici cu ce zice el, il confunzi pe el cu ce face, cu ce gandeste, cu ce pare sa fie…Nu vezi esenta dincolo de ce il manifesta.

Cum sa traim in armonie discutam la fiecare seminar sau curs, pentru ca sta la baza bunastarii noastre zilnice, despre asta vorbim si la ceainaria Tea-House vineri pe 24 mai,19:00, unde va asteptam cu drag sa participati si voi la o intalnire deschisa intr-un cadru cat se poate de armonios.

Rada Pantea – Centrul de Dezvoltare Personala Solisis
*Fragmente din cursul de Armonizare si Autocunoastere*

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *