Categoric NU! compatimirii

Publicat: 30 aprilie 2008
Comentarii: Fără răspunsuri

categoric nu compatimirii

categoric nu compatimirii

O zi grea nu poate trece fara sa auzi un prieten- ascultatorul, sfatuitorul sau incurajatorul.

O buna perioada de timp i-am inglobat pe toti trei intr-un singur om- C. Un om de la care am invatat sa spun « nu !» compatimirii.

Am fost intrebata, dupa ce mai bine de jumatate de ora ii vorbisem la telefon despre problema care imi macina sufletul, dar refuzand sa-i ascult parerea : « Tu vrei o solutie sau doar astepti sa fii compatimita ? ».

Am lasat tacerea sa-i fie raspuns. Dar mi-am raspuns mie…..si a trebuit sa schimb unghiul din care priveam incercarile vietii.

E mai lesne, sau poate asa suntem educati – sa ne vaitam o data cu cel ce ne povesteste cat de greu i-a fost in viata. Sau, mai rau, conform zicalei « cui pe cui se scoate » – gresit inteleasa -, incercam sa incurajam povestind prin cate incercari grele a trebuit sa trecem noi insine. Dar nimic nu se schimba…pentru ca schimbarea si dezvoltarea personala nu se naste din compatimire, schimbarea e rezultatul solutiilor gasite.

Nu exista om fara probleme, dar nici nu exista probleme fara solutii. Trebuie doar sa alegem intre a ne vaita si a actiona. Sa punem in balanta compatimirea si cunoasterea de sine. Si sa recunoastem ca nu mila este asociata caldurii sufletesti, ci puterea de a accepta ca fiecare dintre noi este o solutie a tuturor problemelor pe care le intampina.

Alina Balasa

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *