Cata incredere ai in tine?

Publicat: 10 mai 2006
Comentarii: Fără răspunsuri

cata incredere ai in tine

cata incredere ai in tine

Mergeam spre casa cu bratele incarcate de pachete, cu mintea absorbita intr-o multime de ganduri despre ce mai aveam de facut in acea zi.

Ajunsesem in fata blocului unde locuiesc si tocmai treceam prin fata unui grup de pustoaice de vreo saisprezece-optsprezece ani care stateau de vorba.

As fi trecut fara se le dau importanta daca, pentru a marca finalul unei povesti, glasul subtirel al uneia dintre ele nu ar fi urcat astfel incat sa se faca bine auzit: “… si-atunci i-am spus ca daca nu ma place inseamna ca nu ma merita!”

Am izbucnit fara sa vreau in ras la auzul unui asemenea rationament neobisnuit, fara indoiala absurd. Insa hotararea cu care a fost rostit m-a impresionat cu adevarat!

Se intampla uneori ca, pentru a duce la bun sfarsit lucrurile pe care le-am inceput, sa evoc ca resursa aceasta intamplare. Zambesc de cate ori mi-o amintesc: cu nasucul in vant, cu pieptul scos bataios inainte, cu vocea subtirica rostind cu cel mai hotarat ton pe care l-am auzit vreodata: “Daca nu ma place inseamna ca nu ma merita!”

Tu cata incredere ai in tine? Pentru mine, aceasta notiune s-a schimbat total dupa ce mi-am depasit limitele intr-un mod foarte neobisnuit. Dar asta este o alta poveste, pe care am s-o las pentru alta data…

de Corina Marin

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *