cata incredere ai in tine
Ganduri (in)directe

Cata incredere ai in tine?

cata incredere ai in tine

cata incredere ai in tine

Mergeam spre casa cu bratele incarcate de pachete, cu mintea absorbita intr-o multime de ganduri despre ce mai aveam de facut in acea zi.

Ajunsesem in fata blocului unde locuiesc si tocmai treceam prin fata unui grup de pustoaice de vreo saisprezece-optsprezece ani care stateau de vorba.

As fi trecut fara se le dau importanta daca, pentru a marca finalul unei povesti, glasul subtirel al uneia dintre ele nu ar fi urcat astfel incat sa se faca bine auzit: “… si-atunci i-am spus ca daca nu ma place inseamna ca nu ma merita!”

Am izbucnit fara sa vreau in ras la auzul unui asemenea rationament neobisnuit, fara indoiala absurd. Insa hotararea cu care a fost rostit m-a impresionat cu adevarat!

Se intampla uneori ca, pentru a duce la bun sfarsit lucrurile pe care le-am inceput, sa evoc ca resursa aceasta intamplare. Zambesc de cate ori mi-o amintesc: cu nasucul in vant, cu pieptul scos bataios inainte, cu vocea subtirica rostind cu cel mai hotarat ton pe care l-am auzit vreodata: “Daca nu ma place inseamna ca nu ma merita!”

Tu cata incredere ai in tine? Pentru mine, aceasta notiune s-a schimbat total dupa ce mi-am depasit limitele intr-un mod foarte neobisnuit. Dar asta este o alta poveste, pe care am s-o las pentru alta data…

de Corina Marin

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *