Ganduri (in)directe

Când lupta se încheie, rămâne doar Iubirea

Dacă ne aflăm într-o luptă interioară, prinși între părți din noi care ne spun lucruri contradictorii, într-un conflict interior care ne mănâncă toată energia, atunci una sau mai multe părți din noi se află în afara iubirii, în afara adevărului. Lupta interioară este un simptom al ieșirii în afara adevărului.

E parte din igiena interioară reîntoarcerea la adevăr, identificarea părților din noi care au ieșit din aliniere și reconectarea fiecărei părticele din noi la adevăr.

Conflictul interior vine din scindarea interioară iar scindarea interioara este cel mai mare obstacol în calea puterii interioare. Care sunt părțile care se luptă? Care este motivul luptei? Ce se află în spatele luptei? Care este tiparul în care ne dăm energia de mult timp? 

Notează pe o foaie motivul pentru care lupta interioară există în viața ta. Numește toate părțile care se luptă între ele. Apoi, lasă-le pe fiecare să-și exprime punctul de vedere, cu iubire. Nu suprima nicio parte din tine, acordă iubire și înțelegere fiecăreia.

Apoi roagă Sinele mai înalt să creeze legătura între ele. Să ghideze întregul proces.

Dă fiecărei părți din tine ceea ce are nevoie, însă nu permite nici uneia din părți să-ți conducă viața. Dar nici nu suprima vreuna din ele, pentru că atunci îți poate controla viața din umbră.

Revenirea la adevăr se face prin iubire necondiționată. Iubește necondiționat fiecare parte din tine și vei simți cum revine în lumină. Dă-i timp și spațiu pentru asta. Nu grăbi lucrurile. Nu te grăbi pe tine însuți. Nu-i grăbi pe ceilalți.

Lasă armele jos. Lupta s-a încheiat. Este momentul Iubirii.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Mi-a placut articolul, foarte frumos scris!

    1. Multumesc, Maria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *