Evenimente, cursuri, conferinte

Workshop Astrocafe: Stii ce vrei! Calea Revolutiei Elegante

Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro prezinta: Stii CE Vrei! Calea Revolutiei Elegante, duminica, 20 septembrie 2015. Workshop inspirational si transformational!

Toata viata ne-am abtinut sa fim cine vrem, sa alegem ce vrem. Ne-am temut ca astfel vom face valuri in jur, iar ceilalti vor fi deranjati, se vor supara, ne vor judeca si, poate, in final vor pleca… Nestiind ca suntem aici pentru a ne crea drumul traindu-ne inima, ne-am abtinut de la a fi cu totul in noi si a alege din ce stim ca fiinte infinite. Ne-am abtinutde la iubire plenara, de la bucurie, de la abundenta. Si ca sa sutinem toata aceasta abtinere, am inventat minciuna “nu stiu ce vreau”.

Calea Revolutiei Elegante este calea prin care esti, alegi si faci ce vrei, fara lupta. Stiind ca ai voie. Cu usurinta, permitand si celorlalti sa fie ce vor si sa raspunda cum considera, fara sa judeci. Pentru ca au voie. Este calea adevarului tau, a usurintei si acceptarii. Este calea inimii. A pacii.

Poti face alegerile pe care le vrei. De fapt, e singura cale de a TRAI cu adevarat. Si o poti face cu Eleganta. Recunoscand si Alegand in fiecare moment ce vrei. Si primind ce creezi cu asta.

Duminica, 20 septembrie, avem intalnire cu noi. Ne dam mana, binecuvantarea si voia pe care le-am asteptat de la altii atata vreme… Ne imputernicim. Ne privim si ne aratam vietii noastre fara secrete. Ii permitem sa despacheteze darurile pregatite pentru noi. Si ne deschidem spre aventura care ne asteapta in urmatoarele luni.

Vrei sa vii?

Scrie-ne la workshop@astrocafe.ro si solicita formularul de inscriere. Cristina Ciobanu (asistent si organizator) iti va raspunde si te va sprijini cu tot ce ai nevoie.

Poate fi gasita si la 0758 088 168, pentru orice informatii si detalii.

Unde ne vedem? Te vom anunta dupa inscriere.

Cat timp petrecem impreuna? De la 10:30h, pana la aprox. 19:30h. Cu pauze de cafea si o pauza mare la pranz.

Investitia ta: 190 lei, daca ai finalizat inscrierea pana pe 17 septembrie inclusiv. 220 lei, dupa aceasta data, in masura locurilor disponibile.

Mai multe detalii: aici.

Sa fie primit!

Te asteptam cu drag!

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *