Evenimente, cursuri, conferinte

Tabara de Creatie si Recreatie Interioara: Eu Pot!

Sa-mi deschid Inima, sa (ma) Iert, sa (ma) Iubesc, sa ma exprim Liber, sa Inspir, sa imi implinesc Visele, sa Daruiesc, sa aleg, sa vorbesc si sa traiesc cu Putere, sa Creez, sa ma Bucur, sa Fiu cine sunt cu adevarat.

Cu Dr Nicoleta Svârlefus

In perioada: 2-6 aprilie 2014

O tabara pentru o viata noua! Dintre toate workshop-urile si taberele organizate in ultimii 7 ani, aceasta a fost de fiecare data una dintre cele mai intense, transformationale si frumoase experiente. Imputerniceste, inspira, sporeste bucuria, iubirea si increderea.

Vei practica un set de instrumente, cu care, dupa tabara, te vei putea antrena singur si vei putea face, cu curaj si putere, alegeri adecvate in viata.

Ce iti propunem?

Trei zile de antrenament, workshop, meditatie, exercitii, activitati relaxante, astfel incat sa te concentrezi strict asupra ta si a vietii tale, intr-o atmosfera calda si confortabila, sub indrumarea si cu sprijinul Nicoletei Svârlefus (conscious life coach, consilier de dezvoltare personala si spirituala, speaker inspirational, astrolog) si a Cristinei Ciobanu (asistent si organizator).

Suntem angajate ca fiecare participant sa se simta in largul lui, sa primeasca maximum de valoare din aceasta tabara, sa se simta binevenit, sa aduca mai multa constienta, bucurie, usurinta si claritate in viata sa.

Program aproximativ:

Tabara incepe joi, 2 aprilie, orele 18:00- cazare, cina, introducere.

Vineri-duminica – workshop 10:00- 14:30h, 17:00-19:00h, cu pauze;

Luni, 6 aprilie – mic dejun, predare camere (12:00h).

Programul se poate modifica la fata locului, in functie de dinamica grupului, necesitati si inspiratie.

Inscriere si alte detalii aici!

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *