Tabara de Astro-Coaching de la Astrocafe

Publicat: 30 iunie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Nou! Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro prezinta:

D A R U L. Prima Tabara de Astro-Coaching, 14-18 iulie 2016, Moeciu de Sus. Astrologie practica, pe intelesul (si pentru intelegerea) oricui alege sa se exploreze si cunoasca, prin intermediul ghidului minunat pe care il avem la indemana inca de cand sosim pe pamant: HARTA NATALA (numita si astrograma).

Intentia crearii acestei tabere: fiecare participant sa se conecteze cu propria harta, sa primeasca notiuni de bază de Astrologie si initierea necesara, astfel incat sa descopere cat mai mult in ce priveste darurile cu care a venit in aceasta lume.

Cine esti?

Ce ai venit sa fii?

Ce ai venit sa faci?

Ce DARURI ai adus pe Pamant?

Ce poti si stii sa impartasesti?

Care este calea abundentei si a prosperitatii, pentru tine?

Cum sa-ti traiesti inima?

Ce nu stii ca stii?

Daca te inspira sa descoperi posibilitati noi pentru tine si viata ta, folosind aceste intrebari, hai cu noi in aceasta tabara- calatorie!

Ce vei invata/explora:

 Elementele unei harti natale: semne, case, planete, aspecte. Noțiuni de baza, aplicate pe harta ta.

 Fundatia hartii: cele 3 elemente de baza ale unei harti.

 Explorarea si interpretarea elementelor din harta, care ofera informatii despre darurile tale.

*Fiecare participant isi va primi harta printata.

Cine poate participa?

Oricine a participat la cel putin un workshop/sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus. In masura locurilor disponibile, se pot inscrie si nou-veniti.

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Ce iti propunem?

Trei zile de workshop, exercitii, activitati relaxante, astfel incat sa te concentrezi strict asupra ta si a vietii tale, intr-o atmosfera calda si un spatiu primitor si elegant, sub indrumarea si cu sprijinul Nicoletei Svârlefus (Astro-Coach) si al Cristinei Ciobanu (asistent si organizator).

Nicoleta are experienta de mai bine de 10 ani si dincolo de cunoasterea pe care o impartaseste, cel mai mult pretuieste minunea conectarii fiecaruia cu esenta lui, cu intelepciunea interioara. Nicoleta ii imputerniceste pe oameni sa fie mai mult, sa aleaga mai mult si sa recunoasca ce stiu deja.

Pentru aceasta experienta, ne dorim ca fiecare participant sa se simta in largul lui, sa primeasca maximum de valoare din aceasta tabara, sa se simtă binevenit, sa aduca mai multa constienta, cunoastere, bucurie, usurinta si claritate in viata sa.

Program aproximativ:

Tabara incepe joi, 14 iulie, orele 18:00- cazare, cina, introducere.

Vineri-duminica – workshop 10:30- 14:30h, 17:00-19:00h, cu pauze;

Luni, 18 iulie- mic dejun, predare camere (12:00h).

Programul se poate modifica la fata locului, in functie de dinamica grupului, necesitati si inspiratie.

Unde?

Pensiunea Vlahia Inn (4*), din Moeciu de Sus (Brasov), un loc pe care l-am iubit din prima clipa si care ne-a oferit si in anii trecuti un spatiu elegant si rafinat, conditii excelente si o atmosfera calda, potrivita pentru scopul nostru.

*Conditii cazare:

Camerele sunt dotate cu tv/cablu, internet, minibar si baie complet utilata. Fiecare camera dispune de balcon.

*Tariful este calculat pentru cazare in camera dubla. Pentru cazare in regim single, se achita o diferenta la receptie. Va vom da toate detaliile de care aveti nevoie.

*Transportul este individual, de regula exista suficienti participanti care vin cu masinile personale si le sugeram acestora sa-i ia si pe cei fara masini. Asa am procedat si in alti ani si toata lumea a ajuns usor la locatie.

Investitie:

 880 lei pentru inscrierea pana la 23 iunie inclusiv, prin completarea formularului si achitarea integrala sau cel putin a unui avans de 380 lei, restul sumei fiind achitata pana la 30 iunie.

 980 lei pentru inscrierea dupa 23 iunie, prin completarea formularului si achitarea integrala sau cel putin a unui avans de 480 lei pana la 30 iunie inclusiv, restul sumei urmand sa fie achitata pană la 8 iulie.

 *Reducere  5% pentru cupluri/grupuri

Tariful include: cazare (4 nopti)+ mic dejun, workshop-uri, coffe-break, materiale curs.

VREAU SI EU UN LOC in TABARA!

Inscriere:

Cristina Ciobanu (asistent si organizator tabara) Tel: 0758 088 168; E-mail: workshop@astrocafe.ro

!!!Numarul de locuri este limitat! Rezervarea unui loc se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea sumei corespunzatoare.

Pentru orice alte informatii, scrie-ne si te sprijinim.

Pagina evenimentului pe Facebook:

 https://www.facebook.com/events/819814934818838/?active_tab=posts

Te asteptam cu drag si bucurie!

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *