seminar risvan vlad rusu anul caprei de lemn
Evenimente, cursuri, conferinte

Seminar Risvan Vlad Rusu: Anul Caprei de Lemn

În zodiacul chinezesc, anul 2015 este anul Caprei de Lemn.

Ca în fiecare an, Risvan Vlad Rusu susține pentru pasionații de astrologie și metafizică chineză o zi de seminar dedicate integral anului chinezesc ce urmează. În cadrul acestui seminar se vor dezbate, printre multe altele:

1. Predicțiile anuale pentru fiecare zodie chinezească în parte;

2. Sfaturile Qi Men Dun Jia pentru fiecare dintre cele 12 zodii chinezești;

3. Datele imperiale, activările necesare, dar și precauțiile importante pentru anul Caprei de Lemn;

4. Câteva „trucuri“ menite să asigure un an din ce în ce mai prosper pentru fiecare dintre participanti.

Risvan Vlad Rusu este specialist în terapii complementare, Maestru Reiki și Qi Gong, absolvent al Academiei de Metafizică Chineză din Kuala Lumpur și specialist în studiul BaZi „Cei patru stâlpi a destinului“, Feng Shui „Fizionomia pământului“, ZeRi „Selectarea datelor“, ZI Wei Dou Shu „Astrologia stelelor alb-purpurii“ și Qi Men Dun Jia, cu o experiență de peste 13 ani în aceste domenii, precum și membru în mai multe organizații internaționale de profil.

Seminarul special este susținut cu binecuvântarea Maestrului său, Dato’ Joey Yap – decanul Academiei absolvite de către domnul Rusu.

Participarea la acest seminar nu este condiționată de absolvirea vreunui curs prealabil. Seminarul se adresează tuturor celor interesați de manifestarea posibilităților maxime ale destinului personal. Participanților li se recomandă să aibă cu ei propria hartă BaZi care poate fi printată GRATUIT de la adresa www.joeyyap.com/bzchart

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 Octombrie, orele 11:00 – 16:00 la CAMERA DE COMERT ȘI INDUSTIRE A ROMÂNIEI – Amfiteatrul Alexandru Ioan Cuza.

Investiția pentru seminar: 150 Lei

Participarea se face în baza înscrierii la numerele de telefon 0730.167.791 și 0741.535.431 sau prin e-mail, la adresa office@edituratrinity.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *