Evenimente, cursuri, conferinte

“Reîntoarcerea la Adevăr: constelațiile sufletului” workshop online, 16-17 octombrie 2021

Adevărul e întotdeauna acolo. Uneori e acoperit, alteori se ascunde, alteori e atât de evident încât nu îl vedem. Cu toate astea, tânjim dupa el exact așa cum am tânji dupa o picătură de apă în mijlocul deșertului. 

Am creat acest workshop pentru a vă invita într-un spațiu în care putem vedea, primi, recunoaște și accesa adevărul sufletului. Ca prioritate a vieții și a sufletului nostru. Ca acea energie care, o dată accesată, ne îmbracă  întreaga ființă, ne transformă limitările, ne dă semnificație în viață, ne adăpostește în fața durerii și ne ajută să ne împlinim menirea.

Pentru a trăi în Adevăr, uneori avem nevoie să eliberăm traume, blocaje, limitări, condiționări pe multiple nivele ale ființei, la nivel de corp, minte, emoții și suflet. În acest workshop, vom lucra cu limitări transgeneraționale, la nivelul copilului interior, la nivel karmic și al conștiinței colective. Putem aduce în lucru orice tipar sau situație care ne ține în afara Adevărului și ne cauzează suferință.

Întrebarea principala cu care vom sta în timpul acestui workshop este: Cum ar arăta viața mea dacă ar fi congruentă cu adevărul sufletului meu?

Din aceasta întrebare, putem aduce în lucru orice tema legată de viață noastră, modul cum ne raportam la viață, la noi înșine, la ceilalți, la Univers. Putem lucra teme precum:

  • tipare legate de limitare, de lipsă, de nefericire raportate la viață, în general
  • modul cum ne raportam la descoperirea drumului personal și manifestarea misiunii personale
  • tipare relaționale dureroase
  • condiționări legate de modul în care percepem viața, lumea, Universul
  • lipsa de conectare la Sine
  • provocări care ne limitează manifestarea potențialului
  • situații concrete de viață percepute ca realități limitative

Mihaela Marinaș – lucrez cu oamenii de 13 ani și sunt facilitator de constelații sistemice din 2011. Am facilitat sute de constelații în workshopuri și în sesiuni individuale de-a lungul timpului.

Scopul acestui workshop este să împuternicească suflete să trăiască în Adevăr, oricare ar fi acela. Vom lucra prin metoda constelațiilor sufletului, derivată din constelații familiale și sistemice, punând accent pe împuternicirea sufletului, dincolo de sistemele din care facem parte – familiale sau ale societății în care trăim. Vom face meditații ghidate, vizualizări, exerciții corporale și lucru pe teme personale.

Workshop-ul se desfășoară în limba română și limba engleză (cu traducere în limba română dacă este nevoie).
Workshop-ul se va desfășura online.


Data: 16-17 octombrie 2021 (în ambele zile, programul aproximativ va fi de la 10-14)
Preț: 550 lei

Înscrierea se face pe baza plății în contul:
CONT: RO91INGB0000999905980196
Sistemic Perspectives SRL

Detalii: mihaela@soul-union.com; 0721465852


Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *