Recomandare: Workshop Tu, mai constient, mai fericit

Publicat: 23 martie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

TU

Mai Conștient, Mai Fericit

Workshop transformațional, 7 Mai 2017. Cu Nicoleta Svârlefus, pentru prima dată la LONDRA

 

Crezi că ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relație, ca să-ti permiți să te simți bine și să fii fericit. Dar de cele mai multe ori ai nevoie doar să te relaxezi și să respiri. Să trăiești momentul ăsta din viața ta, să-ți tihnesti tu ție, cu tot ce ești acum.

Crezi că e nevoie să lupți, să înveți mai mult, să te străduiești, să reușești, să te iluminezi sau mai știu eu ce. De fapt, probabil ai nevoie să alegi, să fii conștient și să permiți.

Crezi că ai nevoie să devii mai bun, mai slab, mai frumos, mai deștept, mai… cumva. Când, în realitate, ai nevoie să te accepți, să te primești cu tot ce ești acum, să curgi în experiență, îmbrățișând fiecare (po)pas.

Ți-e dor de TINE? Ti-e dor de BUCURIA de a fi TU?

Pentru toți aceia care s-au simțit prinși în vârtejul unor transformări în ultimii ani, pentru cei care-și explorează sinele, viața, și vor să înțeleagă  rostul călatoriei lor aici…

Pentru aceia care au ajuns să privească și să facă aproape totul cu încordare…

Pentru cei care simț nevoia unui răgaz, a unui oftat zdravăn de eliberare și a unei înțelegeri diferite despre cum pot crea cu ușurință, din relaxare, permițându-și să fie tot ce sunt, respirând, alegând și primind tot ce creează alegerile lor…

Pentru cei cărora le e dor de BLÂNDEȚE si de UȘOR în viața lor, de trăitul/făcutul pe “îndelete”…

Pentru cei care vor să descopere mai mult din ce SUNT și pot FI… am creat acest workshop.

Când?

Duminică, 7 mai (10:30- 17:30h), Londra

(cu pauze de cafea si o pauză de 1 h aprox. la prânz).

Ora de încheiere este aproximativă și se poate modifica (depăși), în funcție de dinamica grupului.

Locație: Centrala. Locatia exacta va fi anuntata in curand.

Cât?

 • Early booking: Înscrierea până la data de 31 martie inclusiv- 79 GBP
 • Înscrierea intre 1 si 15 aprilie inclusiv, 89 GBP (în limita locurilor disponibile)
 • Dupa data de 15 aprilie, 99 GBP (in limita locurilor disponibile)
 • *Reducere de grup/cuplu: 5%

 

Înscriere:

Pentru rezervarea unui loc, aștept intenția ta de participare și solicitarea formularului de înscriere, la:
workshop@astrocafe.ro

Mai multe detalii: http://www.astrocafe.ro/evenimente/tu-mai-constient-mai-fericit-workshop-in-premiera-cu-nicoleta-svarlefus-la-londra-7-mai-2017

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibilă în urma achitării taxei de participare și a completării formularului de înscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-mi și te sprijin cu drag!

 

 

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *