Evenimente, cursuri, conferinte

Recomandare: Muzică și Taifas – atelier deconectant dedicat femeilor

    
București, 28 aprilie 2022

Într-un timp care, parcă, nu mai are răbdare cu noi, trăim cu un sentiment al siguranței dinamitat. Simțim o sumedenie de frici. Și cu cât căutăm mai mult soluții și liniște în exterior, cu atât cedăm din puterea noastră interioară.

Avem nevoie de o sincopă în ritmul cotidian.

     Avem nevoie să ne amintim cine suntem cu adevărat și să îndrăznim să ne trăim viața dintr-un sentiment firesc de siguranță. Din experiența mea personală și din munca terapeutică de până acum, știu că Muzica este calea magică prin care putem trăi conexiunea cu Divinul, înțelegându-ne adevărata esență. Ca femei, e nevoie  și e timpul să redescoperim bucuria dăruirii dintr-o inimă plină de iubire, de smerenie și de bunătate. Și odată ce experimentăm această stare de grație, nu vom mai fi niciodată aceleași.

              Așadar, minunate femei-surori, vă aștept la un atelier inedit și deconectant, prin care vă propun:

  • să redescoperim experiența de a fi femeie dintr-o altă energie, de eliberare emoțională și reconectare la Sine, pe care o vom crea împreună.

Concret, ce vom face?

  • Ne vom tăifăsui provocările, anxietățile și fricile. Vom dobândi intrumente de a comuta din energia masculină accentuată de rolurile noastre socio-profesionale.
  •  Ne vom muzicaliza energia, făcând din noi însene spațiul sacru în care rulează energii înalte: stăpânirea de sine, smerenia, blândețea, îngăduința, răbdarea.
  • Ne vom înțelege unicitatea și contribuția unică și specială în lume, conștientizând că suntem șansă și putere pentru partenerii și pentru copiii noștri.
  • Ne vom aminti că nouă, femeilor, ne revine întâia responsabilitate de a ne trăi viața ca pe o sărbătoare, răspândind liniștea și bucuria pretutindeni în jurul nostru, chiar dacă… orice.

Ce vei obține?

  • O stare de spirit: Starea de mers înainte cu încredere.

Atelierul are loc în București, în data de 28 aprilie 2022, orele 18.30-20.30.

Locul desfășurării va fi comunicat ulterior înscrierii.

Detalii și înscrieri la telefon 0723.93.13.84 (apel sau mesaj), maxim 10 locuri.   

Vă aștept cu inima plină de bucurie, surori!

Corina Vasile,

Meloterapeut, gazda atelierului

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *