Recomandare: Curs profesional de hipnoză integrativă

Publicat: 27 noiembrie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Persoanele care se înscriu din partea site-ului Damaideparte.ro primesc suplimentar  față de reducerile din prezentare, o reducere de 10%! 

Asociaţia Europeană de Hipnoză organizează:

Curs Profesional de HIPNOZĂ INTEGRATIVĂ!

Acest program de formare în hipnoză integrativă este unul dintre cele mai complexe programe de formare profesională în Hipnoză din Europa și este acreditat internațional de către International Hypnosis Association și de către American Alliance of Hypnotists.

Programul este format din trei module și este conceput în scopul însușirii atât a noțiunilor de bază pentru a practica hipnoza și hipnoterapia (modulul 1 și modulul 2), cât și a celor avansate (în cadrul modulului 3).

Programul este susținut de 3 specialiști în domeniu: Tudor Borza, preşedinte al Asociaţiei Europene de Hipnoză, împreună cu Andrei Voicu și Valentin Silvestru.

PROGRAMUL OFERĂ:

 • Formare complexă:

Ai ocazia să experimentezi, practic, toate tehnicile necesare și suficiente atât hipnoterapiei, cât și hipnozei de scenă: introducerea în hipnoză, discuția preliminară, tipurile de inducții, adâncirea (inclusiv tehnici Ultra-Deep la modulul 3), crearea scripturilor, amnesia post-hipnotică, ieșirea din transă, precum și cum să te promovezi ca hipnoterapeut / hipnotist.

Cele 11 zile de curs intensiv, organizate în 2 module a câte 3 zile, plus un modul rezidențial (avansat), de 5 zile, sunt susținute de întâlnirile periodice de practică la care ai acces și de suportul permanent al trainerilor Asociației Europene de Hipnoză.

Modulul 1: 15-17 decembrie 2017
Modulul 2: 19-21 ianuarie 2018
Modulul 3: 7-11 februarie 2018

● Recunoașterea internațională a formării:

Absolvenții programului primesc certificare recunoscută la nivel internațional de către American Alliance Of Hypnotists. De asemenea, se acordă acces la bazele de date prin care sunt promovați hipnoterapeuții atât de către Asociația Europeană de Hipnoză, cât și de American Alliance Of Hypnotists.

● Cui se adresează?

Cursul se adresează atât profesioniștilor din domeniul terapiei și dezvoltării umane (psihologi, medici, psihoterapeuți, coach, etc.), precum și celor fără studii în domeniu, dar care doresc să folosească hipnoterapia la nivel profesional.
Mai mult, datorită accentului deosebit pus pe partea practică, axată pe dezvoltarea și însușirea abilităților, cursul este de folos și celor care doresc să se dezvolte și să își îmbunătățească viața prin controlul sporit pe care îl dobândesc asupra propriei persoane, din toate punctele de vedere.

 • Ești pregătit de către specialiști în domeniu:

  Trainerul Tudor Borza are peste 20 de ani de experiență de lucru cu hipnoza, timp în care a dezvoltat și propriile tehnici de terapie, aducând inovație în modul de construcție al metaforei și scriptului de lucru (cunoscut pentru intervențiile de succes în: diabet, pareză, adicții, autism, disfuncții sexuale, atacuri de panică …). A colaborat cu peste 1800 de persoane pe care le-a ajutat să experimenteze cel puţin o transă, individual sau în grup. Doar în perioada 2012-2016 a format şi îndrumat zeci de persoane în domeniul hipnozei şi al hipnoterapiei, unele dintre ele continuând dezvoltarea ca hipnoterapeuţi, altele folosind aceste cunoştinţe în dezvoltatrea lor personală sau pentru a îmbunătăţi rezultatele oferite de alte aplicaţii din domenii conexe, cum ar fi Programarea Neuro-Lingvistică. Recordul personal ca număr de oameni băgați în transă, simultan, este de 270 de persoane.

În prezent este Trainer (formator certificat de CNFPA), Trainer NLP, consilier în dezvoltarea personală şi Hipnoterapeut certificat la nivel internaţional de către International Hypnosis Association, membru al American Hypnosis Association, membru al American Alliance Of Hypnotists, trainer al Association for NLP-UK, preşedinte al Asociaţiei Europene de Hipnoză.

Trainerul Valentin Silvestru are o experiență profesională de peste 12 ani, atât ca psihoterapeut, cât și ca trainer. Este psihoterapeut format în hipnoza clinică și terapie ericksoniană, psihodramă moreniană, de asemenea este Master NLP și membru al ARHTE (Asociația Română de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană), al Federatiei Europene de Psihoterapie și al American Alliance Of Hypnotists.

Trainerul Andrei Voicu, care practică atât hipnoterapia cât și hipnoza de scenă, creator al brandului “Hipnotistul”, este un pasionat promotor al hipnozei de scenă. Deși a început ca hipnotist de scenă, rezultatele lui Andrei Voicu în terapie sunt cel puțin remarcabile. Fiind foarte practice, Andrei este adeptul inducțiilor instant și al transelor profunde obținute în timp scurt. Dincolo de cariera în hipnoza de scenă și hipnoterapie, apreciem în mod deosebit rolul pe care Andrei l-a jucat în ultimii ani în promovarea unei hipnoze de calitate, în demistificarea acestei tehnici, permițând accesul cât mai multor oameni către beneficiile hipnozei.

● Structura programului:

MODULUL 1:
15 decembrie 2017, orele 16.00 -.19.00
16 decembrie 2017, orele 10.00 – 18.00
17 decembrie 2017, orele 10.00 – 18.00

– Istoria hipnozei, hipnoza în România, mituri despre hipnoză,
– Ce este și ce nu este hipnoza, diferenţa dintre hipnoză şi hipnoterapie;
– Hipnoza şi meditaţia – asemănări, deosebiri;
– Modul de funcționare al minții și utilitatea hipnozei ca instrument de lucru cu mintea;
– Auto-hipnoza sau cum poţi intra singur în stare de transă: exerciţii practice pentru calibrarea frecvențelor alfa și teta;
– Tehnici de comunicare cu partea neconştientizată a fiinţei noastre (limbajul hipnotic);
– Hipnoză și ESP (dezvoltarea percepțiilor extrasenzoriale), nivelurile de acces la percepțiile extrasenzoriale în funcţie de profunzimea transei;
– Situații de transă hipnotică fără inducție clasică;
– Hipnoza directivă, hipnoza non-directivă – exemple practice.

Deoarece, pe lângă hipnoză și autohipnoză înveți și noțiuni de Programare Neuro-Lingvistică, descoperi cum să obții performanțe de excepție în orice domeniu activezi, folosind cel mai accesibil instrument de autodezvoltare: propria ta minte – propria ta persoană;

MODULUL 2:

19 ianuarie 2018, orele 16.00 -.19.00
20 ianuarie 2018, orele 10.00 – 18.00
21 ianuarie 2018, orele 10.00 – 18.00

 • Inducția hipnotică,
  – Rolul inducției, tipuri de inducție: nondirectivă, directivă, inclusiv inducţii rapide şi inducţii instant;
 • Hipnoterapie – nivel de bază:
  – Considerații generale despre hipnoterapie și hipnoză;
  – Ce este hipnoterapia și legile fundamentale ale minții;
  – Hipnoza de tip Ericksonian, principiile hipnozei nondirective;
  – Hipnoza directivă, inducţii de tip Elman;
  – Conținutul unei sesiuni de hipnoterapie:
 • discuția preliminară,
 • construirea raportului hipnotic,
 • evaluarea inițială a clientului (tehnici),
 • inducţia hipnotică pentru hipnoterapie,
 • tehnici de adâncire a transei,
 • elementele constituent ale unui script de hipnoterapie și cum se realizează pentru a acoperi necesitățile clientului,
 • amnezia hipnotică,
 • încheierea unei sesiuni de hipnoterapie);
 • Aplicaţii ale hipnoterapiei în diverse situaţii (tulburări anxioase, afecţiuni somatice diverse, adicţii);

  Introducere în Hipnoza de scenă – aplicaţii ale noţiunilor predate în cadrul modulului;

  • Etica în hipnoză și hipnoterapie.

MODULUL 3:

7-11 feb 2018

• Hipnoza conversațională:
– elemente de arta comunicării: pacing & leading, oglindire, modelare;
– auto-programare pentru a putea identifica minciuna şi manipularea într-o conversaţie;
– modalităţi de auto-programare pentru a dobândi şi folosi puterea personală;
– NLP şi hipnoza;

• Hipnoterapie – nivel avansat:
– Tehnica Ultra-Deep – atingerea stărilor de somnambulism, Esdaile şi Sichort (aplicaţii practice: anestezia hipnotică);

– Tehnici energetice cu aplicaţii în hipnoterapie;
– Hipnoterapie în cazul terapiei de cuplu sau a terapiei de grup;

• Hipnoză de scenă și recreațională – nivel avansat,
– pregătirea show-lui: scenariu, aranjament, identificarea persoanelor sugestibile, pregătirea subiecţilor;
– catalepsia hipnotică și somnambulismul;
– construirea brandului personal;

● Care sunt beneficiile cele mai populare ale hipnozei?

– Managementul durerii și compartimentarea creierului;
– Eliminarea adicțiilor (fumat, alcoolism, droguri, jocuri de noroc sau de altă natură);
– Managementul eficient al greutății corporale;
– Controlarea stării psihice – tot ceea ce facem este influenţat de starea în care ne aflăm, în funcţie de ce stare avem facem anumite acţiuni şi avem anumite rezultate;
– Tratarea fobiilor, atacurilor de panică, a depresiei și anxietăților prin hipnoză;
– Îmbunătățirea memoriei și a capacității de concentrare;
– Eliminarea blocajelor și trecerea la acțiune;
– Îmbunătățirea vieții sexuale;
– Poţi afla ce vrei cu adevărat pentru că intri în contact direct cu fiinţa ta profundă;

Prin hipnoză obții și dezvolți capacitatea de a îmbunătăți performanțele în toate zonele de manifestare umană, ea fiind una dintre cele mai rapide căi pentru a atinge excelența în dezvoltarea personală.

● Te întrebi cât este investiția ta?

În primul rând, 11 zile, în cazul în care dorești să partici la tot cursul. Este important să aloci acest timp într-un mod cât mai responsabil, cheltuielile suplimentare sunt:

► Modulul 1 – 750 Euro
► Modulul 2 – 750 Euro
► Modulul 3 – 1000 Euro

*Pentru plata integrală a întregului curs, beneficiezi de un discount de 400 euro, iar pentru plata în avans doar a Modulelor 1 şi 2, beneficiezi de o reducere de 250 euro.

**Cursul se poate achiziționa în rate: se poate achita cu cardul de cumpărături folosind serviciul paypal sau, după plata unui avans de 30%, restul ratelor pot fi eșalonate pentru o perioadă de până la un an.
***Dacă recomanzi cursul unui un prieten, iar acesta participă la curs, primești suplimentar o reducere de 10% din valoarea pe care acesta o achită pentru participarea la curs.

Pentru inscrieri sau orice alte detalii suplimentare:
E-mail: euhas2012@gmail.com
Telefon: 0775 538954.

Persoanele care se înscriu din partea site-ului Damaideparte.ro primesc suplimentar  față de reducerile din prezentare, o reducere de 10%! 

* Asociația Europeană de Hipnoză îşi rezervă dreptul de a-şi selecta candidaţii potrivit criteriilor proprii generale de admitere la cursurile de formare profesională pe care le organizează.

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *