Puterea Visarii Active. Mini-program experiential de initiere in arta visatului

Publicat: 30 martie 2015
Comentarii: Fără răspunsuri

Un eveniment Drumul spre Centru:


“Visarea Activa este mult mai mult decat o metoda de decodificare a viselor. Daca esti nou in ceea ce priveste aceasta abordare, da-mi voie sa te invit, cu blandete, sa lasi deoparte, chiar acum, orice preconceptie in ceea ce priveste analiza viselor. Pornim intr-o calatorie catre locuri mult mai interesante. Pornim sa recuperam feluri de a vedea si de a cunoaste si de a vindeca care erau cunoscute strabunilor nostri.” – Robert Moss

Draga visator si draga visatoare,

Te invit sa celebram primavara, cu totul, si energia noului inceput pe care ne-a adus-o Echinoctiul, printr-o calatorie in profunzimile taramului viselor si al visarii – cu scopul de a redescoperi potentialul urias de transformare si de dezvoltare personala care vine odata cu indreptarea atentiei, in mod constient, asupra viselor noastre. In ultimii 8 ani in care am tinut zilnic un jurnal de vise si apoi din 2011 incoace, de cand am inceput sa lucrez activ cu visele am descoperit ca intr-adevar, acolo, in lumea visului si a imaginatiei, daruri pretioase asteapta sa fie (re)gasite, onorate, integrate. Daca si tu simti asta, te invit sa explorezi mai mult, in cadrul mini-programului de initiere in arta visatului – “Puterea Visarii Active”.

Intr-un grup de maxim 15 participanti, de-a lungul a 5 intalniri (al caror “miez” va fi sambata 9 Mai, Ziua Mondiala a Visarii Active. Visand viitorul – darul Vizionarului) vom descoperi, pas cu pas, niveluri din ce in ce mai profunde ale lucrului cu vise; instrumente si perspective care te vor sustine pe tine, cel / cea care alegi sa explorezi in acest fel, in procesul de auto-cunoastere dar si de conectare la o dimensiune mai profunda a existentei: o dimensiune pe care, poate, ai intuit-o in anumite momente ale vietii; pe care, poate, ai cautat-o in diferite directii.

Darurile lumii viselor sunt de multe feluri. Ele au o valoare incontestabila la nivel psihologic, pentru ca ne invata mai multe despre noi insine, despre tipare mentale si emotii – si in acelasi timp au valoare imensa la nivel spiritual.

Poate ca ai participat deja la o seara introductiva de lucru cu vise sau poate ca nu – pentru aceste intalniri, nu trebuie sa fi avut experienta anterioara in lucrul cu vise, de niciun fel. Nu trebuie sa fii un visator prolific sau sa ai vise “interesante”. De fapt, daca visezi si daca nu visezi, acest program este pentru tine: daca visezi, vei invata moduri creative prin care sa descifrezi mesajele viselor tale si sa “faci” ceva in legatura cu asta; daca nu visezi s-ar putea sa (re)incepi sa visezi sau sa-ti dai seama ca de fapt visai si pana acum, atata doar ca nu-ti aminteai.

In cadrul acestui mini-program de initiere in arta visatului vom descoperi ca visele nu sunt “fantezii” fara rost sau un fel de “fuga” din realitatea imediata – ci dimpotriva, ghizi, profesori extremi de eficienti in ceea ce priveste intelegerea mesajelor lor si integrarea acestora in viata de zi cu zi, cu scopuri, de multe ori, extrem de practice. Visele vorbesc despre noi insine, asa cum suntem cu adevarat, sunt oglinzi pretioase si aliati in drumul catre propriul Centru.

A visa, a “vedea” este premergator actiunii, la nivel micro daca vorbim de individ si la nivel macro daca vorbim despre mitologii, deci despre o anumita organizare a psihicului “colectiv” al unei comunitati, culturi sau civilizatii. Visele si imaginatia reprezinta o sursa primara a creativitatii – si de creativitate e nevoie pentru o viata traita cu sens, pentru o viata traita cu bucurie si cu autenticitate. Si unde sa gasim autenticitate daca nu in propriile vise si in propria imaginatie ?

Pentru ca exista energie creativa in vis. Reala. (Vorbesc despre sensul de baza al cuvantului ”energie”). Visele sunt legate de energii, de elemente si de corpul fizic, asa ca prin intermediul visarii putem lucra cu toate si le putem intelege. Visul poate fi un mentor interior si o sursa de reamintire. Visul poate fi un ghid extraordinar – uneori, si pentru cei dragi noua sau cei cu care lucram. Sau pentru comunitatea, mai mare sau mai mica, din care facem parte.

Program:

Miercuri 8 aprilie, 18.00 – 22.00. Instrumente de baza in tehnica Visarii Active. Dimensiunea personala si dimensiunea transpersonala a viselor.

Joi 23 aprile, 18.00 – 22.00. Dimensiunea vindecatoare a viselor. Aliati si ghizi.

Sambata 9 mai, 10.00 – 19.00. Ziua Mondiala a Visarii Active. Visand viitorul – darul Vizionarului

Joi 14 mai, 18.00 – 22.00. Visele – punte catre lumea de dincolo

Joi 21 mai, 18.00 – 22.00. Viseaza si Creeaza ! Imagineaza-ti o lume visata cu Inima.

Beneficii:

– inveti o metoda simpla si extrem de eficienta de lucru cu visele
– capeti unelte noi in procesul de dezvoltare personala in care te afli, poate, deja
– pentru ca grupul va fi cu un numar mic de participanti, poti lucra mult la nivel personal
– inveti despre dimensiunea arhetipala si transpersonala a viselor si inveti sa integrezi aceste aspecte in viata de zi cu zi
– inveti sa utilizezi instrumentele Visarii Active practic oriunde ! La servici, daca ai nevoie de idei noi si puncte de veder proaspete; in relatii (cu ceilalti, cu copiii tai si cu tine insuti) daca vrei sa intelegi mai bine ce se petrece; in orice proiect pentru care ai nevoie de creativitate, flexibilitate, joaca si idei originale
– devii parte a comunitatii de visatori din Romania – Romanian Dreaming Circle – si ai reducere de 20% la oricare din workshop-urile ulterioare de lucru cu vise
– beneficiezi de inscriere preferentiala la tabara de vara “Anotimpul din Interior” (editia a 3-a) – tabara de Visare Activa si Respiratie Holotropica

Contributie: 600 lei pentru plata integrala pana pe 6 aprilie inclusiv; 800 lei pentru plata in 4 rate (prima rata pana pe 3 aprilie). Inscrierea se face pe mail ana@drumulsprecentru.ro.

Nota: Poti alege sa participi separat la workshop-ul de o zi “Ziua Mondiala a Visarii Active. Visand viitorul – darul Vizionarului” (contributie: 200 lei). Acest workshop va fi deschis si participantilor din afara programului.

Te astept cu drag si cu inima deschisa,

Ana Maria

www.drumulsprecentru.ro

https://www.facebook.com/RomanianDreamingCircle

https://www.facebook.com/Respiratia.Inimii.Respiratie.Holotropica

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *