Plin și Deplin: frecvența abundenței, curs online cu Mihaela Marinaș

Publicat: 27 octombrie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Ce înseamnă abundența pentru tine? 

În câte moduri lași abundența să se manifeste în viața ta?

Când ai lăsat ultima dată abundența să curgă în viața ta, prin tot ceea ce faci?

Când ai simțit ultima dată bucurie legat de bani? 

Când ai adus spre tine ultima dată următoarele întrebări:

Cum ar fi lumea mea dacă aș învăța să primesc?

Cum ar fi dacă aș aduce bucurie în relație cu banii?

Ce răni personale proiectez în relația cu banii?

În ce fel pot să îmi creez propria realitate legată de abundență? 

“Plin și Deplin: frecvența abundenței” este un curs în care mergem la rădăcina tiparelor legate de abundență și bani. Un curs în care deconstruim energiile care obstrucționează frecvența abundenței în viețile noastre. Un curs despre și din energia abundenței, prin bani și dincolo de bani, din energia Înregistrărilor Akashice.

Plin și Deplin este un spațiu în care deconstruim tot ceea ce am ales cândva să ne țină separați de curgerea a ceea ce suntem cu adevărat, în care scoatem la lumină neputința de a primi cu adevărat. Un spațiu în care ne creăm o noua realitate legată de abundență.

Pentru mulți dintre noi, conceptul de abundență este dureros. Este mai degrabă legat de vinovăție, rușine, limitări decât de plinul și deplinul la care tânjim, dar de care ne simțim deconectați. 

Pentru mulți dintre noi, abundența înseamnă doar câți bani avem. O altă distorsiune a adevărului că abundența înseamnă, de fapt, cât de deschiși suntem să primim tot: Iubire, bucurie, curgere, frumusețe, ușurință, grație. 

Banii pe care îi avem sunt o consecință a cât de mult suntem deschiși să primim toate aceste energii în ființa noastră. Iar pentru că a primi abundența în toate modurile posibile este o energie care uneori ne e străină, proiectăm totul în relația cu banii.

Ceea ce creăm, noi oamenii, în jurul banilor este, de multe ori, vecin cu nebunia. Uneori, îi dorim și îi respingem în același timp. Alteori, nici măcar nu ne dăm voie să-i dorim, în același timp în care ne cedăm lor toată puterea personală și luăm toate deciziile de viață în funcție de ei. Toate acestea însă nu au nicio legătură cu banii, care reprezintă o energie neutră în Univers. Ci cu rănile noastre personale pe care le proiectăm pe bani. 

 • Identificarea credințelor limitative legate de abundență și bani.
 • Rescrierea lor în Înregistrările Akashice.
 • Crearea unei noi realități aliniate, prin frecvența Înregistrărilor Akashice

 • proiecțiile făcute pe bani:
 • răni legate de siguranță interioară proiectate pe bani
 • lipsa de încredere în energia banilor
 • lipsa de încredere în propria capacitate de a gestiona bani
 • lipsă de merit și rușinea de a avea bani
 • proiecții malefice făcute pe bani – banii sunt răi/nu sunt spirituali
 • credința că pentru bani se muncește din greu
 • Lucru în Înregistrările Akashice pentru a susține un timeline dincolo de aceste răni

 • A primi: identificarea traumei, evenimentului, programului care a blocat energia de a primi (la nivelul copilului interior, transgenerațional, din alte vieți)

 • Lucru multidimensional în Înregistrările Akashice cu părțile interioare care nu pot primi, din timeline-ul și dimensiunea unde se află

 • Crearea unui timeline aliniat pentru a primi

 • Vizualizare în Înregistrările Akashice pentru a activarea timeline-ului de abundență aliniat la suflet în acest moment.

Programul este dedicat oricui simte să lucreze asupra limitărilor și rănilor legate de bani și abundență.

Presupune lucrul în Înregistrările Akashice și disponibilitatea de a lucra prin vizualizări și meditații de conectare la Sinele Divin.

Se desfășoară sub forma a trei module online, desfășurate live timp de 3 ore/modul.

Modulele au loc pe Zoom, în perioada următoare:

Modul 1: 9 noiembrie 2023, orele 19-22
Modul 2: 16 noiembrie 2023,  orele 19-22
Modul 3: 23 noiembrie 2023, orele 19-22

PREȚUL PROGRAMULUI:  1.800 lei. Până la data de 30 octombrie, prețul este 1500 lei.

Suma poate fi achitată și în tranșe plătibile până la finalul cursului. Pentru stabilirea unui plan special de plată, îmi puteți scrie la mihaela@soul-union.com.

Plata se poate face direct online, mai jos, sau prin transfer bancar în contul:
RO91INGB0000999905980196
Sistemic Perspectives SRL.

Contact: mihaela@soul-union.com, 0721465852 (doar în scris, prin WhatsApp/Telegram)

Sunt Mihaela Marinaș. Sunt un spirit vizionar, cu misiunea să aduc pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Trainer, învățător spiritual și catalizator pentru mii de oameni ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, vindecare intuitivă, consiliere spirituală, Înregistrări Akashice.

Atunci când deschid un spațiu de transformare, toți cei care aleg să intre în acel spațiu sunt chemați să vină și să se arate exact așa cum sunt. Astfel, se creează energia din care totul poate fi conținut la nivel subtil și transformat, spre binele cel mai înalt. Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află la momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și cele mai ascunse tipare și ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu propriul suflet. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *