Muzica sufletului feminin: grup de susținere pentru femei, București, 11 iunie 2018

Publicat: 21 mai 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Muzica sufletului feminin
– grup de susținere pentru femei –

București, 11 iunie 2018, orele 18.00-21.00

De multe ori, e prea mult zgomot în viețile noastre, prea mult stres, prea multe emoții amalgamate și simțim dorul unui reper. Acest sentiment este glasul sufletului, care are nevoie de liniște pentru a se face simțit.

Pentru a crea și a menține liniștea interioară, dragile mele surori, vă propun acest atelier, prin care să ajungem împreună să înțelegem și să ne bucurăm de forța divină a muzicii.

Vom alchimiza propriile trăiri interioare prin melos și ritm, conștientizând puterea imensă a momentului prezent, într-o atmosferă caldă, destinsă, de răsfăț, pentru că răsfățul este apanajul femeii și, oferindu-ni-l nouă înșine, creăm premisa pentru a fi răsfățate de toți și de însăși viața noastră.

Vă propun, prin tehnicile non-invazive, eficiente și pline de semnificație ale meloterapiei, să descoperiți și să deprindeți căi pentru:

 • a face față stresului și provocărilor cu care, poate, vă confruntați
 • a reduce inflația discursului mental
 • a tempera stările de anxietate
 • a dezvolta inteligența emoțională
 • a stimula creativitatea
 • a crește propria stimă de sine
 • a crește capacitatea și dorința de integrare socială
 • a contribui la decelerarea procesului de îmbătrânire
 • a accepta numai soluțiile care vin din interiorul nostru
 • a integra o stare de pace și de bucurie interioară, care, exersată și trăită constant, să devină atitudine
 • a genera și a întreține, prin mijlocirea muzicii, emoții superioare, care, asociate unei intenții, să susțină realizarea țelurilor
 • a înțelege că problemele de zi cu zi nu mai par atât de impresionante atunci când le privim prin filtrul muzicii, umorului și iubirii
 • a fi cele care suntem

Dragile mele surori, îmi doresc ca acest atelier să fie un instrument prin care să reînviați în voi capacitatea de a vedea magia vieții. Darul pe care noi îl oferim Universului, adevărata noastră rugăciune, este viața pe care o trăim.

Ca femei, ne revine întâia responsabilitate de a ne trăi viața ca pe o sărbătoare, într-o stare de fericire în a ne delecta cu lucruri simple și de abandon în fața Vieții, răspândind bucuria pretutindeni în jurul nostru.

Corina Vasile,
Meloterapeut, gazda atelierului
http://creezicecrezi.ro/

Înscrierile se fac la telefon 0723.93.13.84 până la data de 7 iunie 2018, inclusiv. Numărul de locuri este limitat.

Preț 160 lei

Locul desfășurării atelierului va fi comunicat acelora care se înscriu pentru participare.

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *