Evenimente, cursuri, conferinte

Mămici fără frici: atelier gratuit, București, 9 decembrie 2018

Dacă ești mamă și nu îți acorzi nici măcar timp pentru a respira, atunci e nevoie să citești mai departe. Pentru că a sosit momentul să-ți dai voie să trăiești și altceva.

E nevoie să învățăm, dragi mame, să ne oferim spațiu noi nouă. E nevoie să ne lăsăm susținute de alte femei care ne pot înțelege. E nevoie să ne uităm adânc în sufletul nostru.

Să ne recunoaștem fricile cele mai adânci și să le lăsăm să se topească. Teama și vinovăția că nu avem patru mâini și patru picioare, că nu suntem și nu facem suficient. E nevoie să lăsăm presiunea uriașă de pe umeri și să redescoperim experiența de a fi mamă și femeie dintr-o altă energie.

Pentru asta îți propun un atelier cadou prin care să creăm împreună această energie. Să trecem dincolo de frici și să devenim super-mame fără să ne forțăm să atingem niște standarte prestabilite. Să ne permitem să simțim că deja suntem și facem suficient. Și că e în regulă să fim și femei obișnuite, care învață să se bucure la fiecare pas.

Ce vom face pe parcursul atelierului? Vom folosi meloterapia și vom descoperi tehnici pentru:

  • a face față stresului de zi cu zi
  • a face față fricilor cu care ne confruntam ca femei si mame
  • a reduce inflația discursului mental
  • a tempera stările de anxietate legate de a fi mama
  • a înțelege că provocările de zi cu zi nu mai par atât de impresionante atunci când le privim prin filtrul muzicii, umorului și iubirii 

    Și, foarte important: Ne vom aduce aminte ca întâia responsabilitate a femeii este de a ne trăi viața ca pe o sărbătoare. De a învăța să ne delectăm cu lucrurile simple. De a ieși din tiparele de control și a descoperi abandonul în fața vieții. Și de a ne aduce aminte ce înseamnă bucuria.

Corina Vasile,
Meloterapeut și mamă, gazda atelierului
www.creezicecrezi.ro

București, 9 decembrie, orele 15-18.
Înscrierile se fac la telefon 0723.93.13.84 până la data de 4 decembrie 2018,
inclusiv. Numărul de locuri este limitat, maxim 12 persoane.
Locul desfășurării atelierului va fi comunicat acelora care se înscriu pentru participare.
Participarea este gratis.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *