Mămici fără frici: atelier gratuit, București, 9 decembrie 2018

Publicat: 21 noiembrie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Dacă ești mamă și nu îți acorzi nici măcar timp pentru a respira, atunci e nevoie să citești mai departe. Pentru că a sosit momentul să-ți dai voie să trăiești și altceva.

E nevoie să învățăm, dragi mame, să ne oferim spațiu noi nouă. E nevoie să ne lăsăm susținute de alte femei care ne pot înțelege. E nevoie să ne uităm adânc în sufletul nostru.

Să ne recunoaștem fricile cele mai adânci și să le lăsăm să se topească. Teama și vinovăția că nu avem patru mâini și patru picioare, că nu suntem și nu facem suficient. E nevoie să lăsăm presiunea uriașă de pe umeri și să redescoperim experiența de a fi mamă și femeie dintr-o altă energie.

Pentru asta îți propun un atelier cadou prin care să creăm împreună această energie. Să trecem dincolo de frici și să devenim super-mame fără să ne forțăm să atingem niște standarte prestabilite. Să ne permitem să simțim că deja suntem și facem suficient. Și că e în regulă să fim și femei obișnuite, care învață să se bucure la fiecare pas.

Ce vom face pe parcursul atelierului? Vom folosi meloterapia și vom descoperi tehnici pentru:

 • a face față stresului de zi cu zi
 • a face față fricilor cu care ne confruntam ca femei si mame
 • a reduce inflația discursului mental
 • a tempera stările de anxietate legate de a fi mama
 • a înțelege că provocările de zi cu zi nu mai par atât de impresionante atunci când le privim prin filtrul muzicii, umorului și iubirii 

  Și, foarte important: Ne vom aduce aminte ca întâia responsabilitate a femeii este de a ne trăi viața ca pe o sărbătoare. De a învăța să ne delectăm cu lucrurile simple. De a ieși din tiparele de control și a descoperi abandonul în fața vieții. Și de a ne aduce aminte ce înseamnă bucuria.

Corina Vasile,
Meloterapeut și mamă, gazda atelierului
www.creezicecrezi.ro

București, 9 decembrie, orele 15-18.
Înscrierile se fac la telefon 0723.93.13.84 până la data de 4 decembrie 2018,
inclusiv. Numărul de locuri este limitat, maxim 12 persoane.
Locul desfășurării atelierului va fi comunicat acelora care se înscriu pentru participare.
Participarea este gratis.

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *