Tabăra de Expansiune a Conștiinței: Maestrul Interior Instrumentele Prezentei si Creatiei Constiente!

Publicat: 14 mai 2014
Comentarii: Fără răspunsuri

Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro te invita in Tabăra de Expansiune a Conștiinței:

Maestrul Interior Instrumentele Prezentei si Creatiei Constiente!

Dupa 2 ani in care multi dintre noi au trecut prin transformari de constiinta semnificative, revenim cu aceasta tabara care a fost mereu o intoarcere la starea naturala a fiintei, la libertatea interioara si intelepciunea intuitiva, la bucuria de a fi una cu tot. Dupa transformarile experimentate, dupa tot ce am trait in ultimii 2 ani, revenim cu o abordare acordata cu noua energie, o viziune diferita, instrumente noi si deschidere catre si mai mult din ce putem fi.

Vei practica o serie de instrumente si vei observa ce creeaza nou in viata ta. Te vei deschide catre noi posibilitati, prin schimbarea unor perceptii despre tine, prin dizolvarea unor puncte de vedere despre Dumnezeu, care ti-au limitat accesul la tot ce poti fi si primi cu usurinta in viata. Vei calatori in spatiul sacru al inimii, acolo unde poti accesa puterea, inteligenta, maretia, divinul din tine!

Esti gata sa exersezi starea de prezenta, extinderea constiintei, cunoasterea interioara nelimitata? Esti gata sa-ti traiesti viata cu gratie si usurinta, sa lasi Maestrul Interior sa se exprime prin tine? Te inspira sa treci dincolo de ceea ce “trebuie” sau e “corect” conform unor puncte de vedere imprumutate, si sa alegi ce vrei, in fiecare moment, pentru bucuria ta?

Te astept cu drag, sa iei parte la o experienta magica, in lumea sacra a inimii. Sa experimentezi stari de constiinta extinsa, sa comunici prin limbajul iubirii, sa te simti parte din TOT ce este! Sa simti perfectiunea ta si a intregii Creatii, sa te VEZI cu adevarat un MAESTRU, asa cum ai fost dintotdeauna.

Abordare:

– Frica suprema este frica de Dumnezeu, care rezida din convingerile gresite legate de EL
– Maestru este cel care traieste in inima, face alegeri, are incredere in cunoasterea de dincolo de cunostinte.
– Exista infinite posibilitati, chiar acum, chiar aici, pentru tine.
– Dumnezeu e in tot ce vezi, auzi, esti.
– Magia le este disponibila celor care cred in ea si sunt gata sa traiasca dincolo de limitele conditionarilor, controlului, judecatilor, fricii.
– Energia iti este mereu disponibila, te slujeste, cum alegi tu…

Cine poate participa?

Oricine a participat cel putin un workshop sustinut de Nicoleta Svârlefus. In masura locurilor disponibile, se pot inscrie si nou-veniti.

Ce iti propunem?

4 zile de antrenament, workshop, meditatie, exercitii, activitati relaxante, astfel incat sa te concentrezi strict asupra ta si a vietii tale, intr-o atmosfera calda si confortabila, sub indrumarea si cu sprijinul Nicoletei Svârlefus (consilier de dezvoltare personala si spirituala certificat, speaker inspirational, astrolog, fondator si autor Astrocafe.ro) si a Cristinei Ciobanu (asistent si organizator tabara).

Suntem angajate ca fiecare participant sa se simta in largul lui, sa primeasca maximum de valoare din aceasta tabara, sa se simta binevenit, sa aduca mai multa constienta, bucurie, usurinta si claritate in viata sa

Vei experimenta:

– deschiderea, si mai mult, a inimii si accesarea puterii interioare;
– crearea unui spatiu pentru nou, pentru creativitate si miracole, in orice domeniu al vietii tale;
– starea de prezenta;
– transformarea “programelor” mentale care inca iti mai perturba linistea, credinta si bucuria;
– exprimare cu libertate si usurinta;
– creativitatea;
– dezvoltarea intuitiei;
– cum sa-ti asculti inima si sa te lasi ghidat de ea;
– iubirea, acceptarea si increderea in fiecare moment;

Cum?

– workshop-uri
– practica, prin exercitii permanente individuale si de grup;
– activitati creative si recreative, jocuri;

Program aproximativ:

Tabara incepe joi, 12 iunie, orele 18:00- cazare, cina, introducere.
Vineri-duminica – workshop 10:00- 14:30h, 17:00-19:00h, cu pauze;

Luni, 16 iunie- mic dejun, predare camere (12:00h).
Programul se poate modifica la fata locului, in functie de dinamica grupului, necesitati si inspiratie.

Unde?

Pensiunea Vlahia Inn (4*), din Moeciu de Sus (Brasov), un loc pe care l-am iubit din prima clipa si care ne-a oferit si in anii trecuti un spatiu elegant si rafinat, conditii excelente si o atmosfera calda, potrivita pentru scopul nostru.

Localizare:

Moeciu de Sus este situat pe DN73, Braşov-Piteşti, la 30 km de Braşov.

Conditii cazare:

Camerele sunt dotate cu tv/cablu, internet, minibar si baie complet utilata. Fiecare cameră dispune de balcon, de unde poţi admira peisajul montan minunat.

Investitie: 950 lei

Tariful include: cazare (4 nopti)+ mic dejun, workshop-uri, coffe-break, materiale curs.

Inscriere:

Cristina Ciobanu (asistent si organizator tabara) Tel: 0758 088 168; E-mail: workshop@astrocafe.ro

– Numarul de locuri este limitat! Rezervarea unui loc se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea unui avans de 400 lei pana la data de 20 mai. Restul sumei poate fi achitata pana la data de 6 iunie inclusiv.

Reduceri oferite:

*Reducere 10% pentru cei care participa a doua oara la aceasta tabara si achita cel putin avansul pana la data de 20 mai inclusiv.
*Reducere 10% in cazul inscrierii si platii integrale pana la data de 20 mai inclusiv.
*Reducere 10% pentru cupluri, daca achita cel putin avansul pana la data de 20 mai inclusiv.
*Reducerile nu se cumuleaza!

Pentru orice alte informatii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Va asteptam cu drag!

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *