Recomandare: Inceputul Unei Noi Experiente – Coaching!

Publicat: 8 iulie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Azi este inceputul unei noi experiente! 

O experienta ce iti va oferi noi perspective asupra vietii tale!

Cum ar fi sa vedem viata privind partea plina a paharului precum si faptul ca cele mai mari provocari din viata sunt de fapt cele mai mari castiguri, ca si experienta, ca si fortare a potentialului, ca si mobilizare a unei forte interioare care, daca nu ar aparea provocarile, nici nu am sti ca o avem?!

Asadar, as putea sa spun ca modul acesta de a privi viata a devenit un domeniu, un domeniu denumit Coaching.

Ce este mai exact Coaching-ul? Cum Functioneaza?

Aparut in anii ’70 in America psihologiei umaniste, Coaching-ul este una din creatiile absolut superbe, pentru ca se adreseaza partii eminamente pozitive din noi: coachingul inseamna a fi mai mult, a face mai usor, a realiza mai multe si a deveni o sursa de inspiratie pentru tine si pentru ceilalti.

Antrenamentul:

– cuvant prin care s-ar traduce conceptul de “coaching”;

– este asemeni unui “fitness mental si comportamental” care, realizat la timpul potrivit, stimuleaza eficienta, sanatatea, forta, prosperitatea sau imunitatea noastra sufleteasca.

In esenta, inseamna a-ti alege un antrenor (coach) care te sustine pentru ca tu sa ajungi la un nou nivel de performanta, un progres mai mic sau mare, dupa cum ti-ai propus; asadar, presupune un parteneriat si multa comunicare, care te vor conduce spre un viitor mai bun.

Motivul pentru care coaching-ul a cunoscut un succes rasunator este pentru ca el a aparut din nevoia umana de:

 • Sens, valoare, misiune si scop;
 • Performanta, dezvoltare continua;
 • Standarde si excelenta, rezultate;
 • Sincronizare cu ritmurile de evolutie impuse de diferite contexte;
 • Evolutie, progres si increderea in sine care rezulta in urma lor;
 • Control al directiei de evolutie, responsabilitate si implicare in propria dezvoltare constienta: strategie in loc de haos, structura in loc de amorfism, armonie in loc de stres;
 • Comunicare si incredere intr-un partener de drum.

PS: Pe drumul spre rezultate, este indicat sa iesi din zona de confort…si sa intri in zona ta de invatare: descoperi ce trebuie sa stii si ce poti facepentru a putea atinge, cu adevarat, toate rezultatele la care visezi, in cel mai armonios mod cu putinta.

Esti interesat/a de o sedinta de Coaching Introductiva?

Este gratuita!

Te poti inscrie pe unul din link-urile de mai jos in functie de obiectivul avut.

Career Coaching

Life Coaching

Relationship Coaching

Individual Corporate Coaching

 

O zi extraordinara,

Echipa Coaching Essence
www.coaching-essence.ro
0734.701-702

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *