Femeia radiantă: curs online cu Mihaela Marinaș

Publicat: 4 aprilie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Femeia radiantă este femeia care știe să fie  întreagă în tot ceea ce este și să nu facă niciun fel de compromis față de cine este cu adevărat.

Femeia radiantă este cea își acordă permisiunea, în fiecare zi, de a fi tot ceea ce este. Chiar și atunci când nimeni din jur nu mai face asta.

Femeia radiantă știe să pășească în lume în siguranță, chiar și atunci când o parte din ea se simte nesigură sau invalidată. Pentru că nu se lasă definită de insecuritățile ei, ci de cea mai înaltă versiune a ei.

Femeia radiantă știe cum să își regleze sistemul nervos, într-o lume care o solicită la maximum. Pentru că știe să revină mereu la cine e cu adevărat, deși aude multe voci care îi spun că nu e suficientă sau că e prea mult.

Este stăpână pe propria putere, chiar și în zilele când se simte profund neputincioasă. Pentru că își aduce mereu aminte că pântecul ei este sursa creației divine și că ea este portalul prin care Spiritul vine în materie.

Își asumă și integrează fiecare părticică din ea, indiferent cât de întunecată este.

Adevarul vieții ei este: cu cât scot mai multe umbre în lumină, cu atât pot străluci mai tare.

Femeia radiantă nu taie nicio parte din ea ca să fie acceptată de cei din jur sau să încapă într-o relație.

Dar nici nu intră în îndreptățire de sine și nu se comportă ca o fetiță râzgâiată, care crede că i se cuvine orice, când vrea ea și cum vrea ea.

Femeia radiantă:

Știe să fie întreagă cu smerenie, puternică cu iubire și fermă cu blândețe.

Știe să se abandoneze în intimitate și în viață.

Știe să își țină inima deschisă, dincolo de mecanisme de protecție, deși a fost rănită înainte. Pentru că, întotdeauna, își învață lecțiile și merge mai departe.

Și, mai presus de toate, respectă masculinul și bărbații așa cum se respectă pe ea însăși.

Femeia radiantă din fiecare din noi ne cheamă să o redescoperim.
Vă invit cu bucurie la acest curs în luna aprilie. 

 • Integrarea sub-personalităților feminine ținute în umbră: The Witch&The Bitch &The Whore (Femeia Vindecătoare& Femeia Puternică& Femeia Sexuală)
 • Meditație pentru recuperarea energiei blocate în părțile din noi nerevendicate și integrarea în corp a celor trei sub-personalități
 • Conectarea cu Arhetipul Zeiței

 • Lucru energetic pentru reglarea sistemului nervos
 • Yoni celebration
 • Meditație pentru reconectarea la portalul de putere din yoni
 • Celebrarea primei menstruații
 • Lucru cu oglinda

 • Principiul polarității masculin-feminin
 • Crearea din corp a polarității cu masculinul
 • Redescoperirea canalului radianței feminine: gât-inimă-cervix
 • A da glas femeii libere și sălbatice din interior

În acest curs, vom face procese de vindecare la nivel subtil, procese de curățare energetică, meditații de activare, vizualizări și tehnici de a aduce energiile cu care lucrăm până la nivel de corp.

Ne vom întâlni timp de 3 module, în întâlniri online de câte 3-3,5 ore. Cursul se desfășoară pe platforma Zoom.

Perioada de desfășurare:

modulul I – 20 aprilie 2023, ora 18.30
modulul II – 24 aprilie 2023, ora 18.30
modulul III – 27 aprilie 2023, ora 18.30

Preț: 1600 lei.
Plata poate fi făcută și în tranșe. Pentru stabilirea unui plan de plată, vă rog trimiteți un e-mail la mihaela@soul-union.com. 

Plata poate fi făcută prin transfer bancar, în contul:

RO91INGB0000999905980196
Sistemic Perspectives SRL

 sau
direct aici:


Sunt Mihaela Marinaș. Sunt un spirit vizionar, cu misiunea să aduc pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Trainer, învățător spiritual și catalizator pentru mii de oameni ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, vindecare intuitivă, Înregistrări Akashice.

Atunci când deschid un spațiu de vindecare, toți cei care aleg să intre în acel spațiu sunt chemați să vină și să se arate exact așa cum sunt. Astfel se creează o energie în care totul poate fi conținut, la nivel subtil și transformat spre binele cel mai înalt. Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află la momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cel mai mare întuneric, cele mai dureroase sau ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu propriul suflet. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

Detalii și înscrieri: mihaela@soul-union.com, 0721465852 (doar în scris, prin WhatsApp/Telegram)

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *