Esența femeii radiante: webinar gratuit, 4 aprilie 2023

Publicat: 30 martie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Esența femeii radiante există în fiecare din noi, la nivel de potențial. Ne dorim să fim ea și știm că e acolo, undeva, ca o posibilitate care, de multe ori, în tumultul nefericirilor cu care am fost obișnuite pare în afara ariei noastre de manifestare. Avem nevoie să lăsăm jos armuri și straturi pentru a ajunge la esența ei – a femeii care e radiantă pentru că ea însăși, conectată cu toată strălucirea sufletului ei, dându-și permisiunea să fie tot ce a venit aici să fie.

Apoi, vine un moment când ne devine ușor și ne întrebăm de ce ne-a fost atât de greu să facem cel mai natural lucru din lume – să ne conectăm, la cel mai profund nivel în structurile noastre, cu esența a tot ceea ce suntem și să radiem acea energie din interiorul în afara noastră.

Vă invit cu bucurie la acest webinar gratuit în care vom simți împreună esența femeii radiante. Iată despre ce vom vorbi:

 • Ce înseamnă femeia radiantă
 • Cum putem să accesăm esența femeii radiante în interiorul nostru
 • Rănile feminine care ne opresc din a ne manifesta radianța
 • Arhetipurile radianței feminine

Webinarul are loc pe Zoom, marți, 4 aprilie, ora 19.

*** Înscrierea se face mai jos, prin introducerea datelor în formular și apăsarea butonului Înscrie-te. Veți primi toate detaliile de conectare în ziua desfășurării evenimentului.

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *