Evenimente, cursuri, conferinte

Esența femeii radiante: webinar gratuit, 4 aprilie 2023

Esența femeii radiante există în fiecare din noi, la nivel de potențial. Ne dorim să fim ea și știm că e acolo, undeva, ca o posibilitate care, de multe ori, în tumultul nefericirilor cu care am fost obișnuite pare în afara ariei noastre de manifestare. Avem nevoie să lăsăm jos armuri și straturi pentru a ajunge la esența ei – a femeii care e radiantă pentru că ea însăși, conectată cu toată strălucirea sufletului ei, dându-și permisiunea să fie tot ce a venit aici să fie.

Apoi, vine un moment când ne devine ușor și ne întrebăm de ce ne-a fost atât de greu să facem cel mai natural lucru din lume – să ne conectăm, la cel mai profund nivel în structurile noastre, cu esența a tot ceea ce suntem și să radiem acea energie din interiorul în afara noastră.

Vă invit cu bucurie la acest webinar gratuit în care vom simți împreună esența femeii radiante. Iată despre ce vom vorbi:

  • Ce înseamnă femeia radiantă
  • Cum putem să accesăm esența femeii radiante în interiorul nostru
  • Rănile feminine care ne opresc din a ne manifesta radianța
  • Arhetipurile radianței feminine

Webinarul are loc pe Zoom, marți, 4 aprilie, ora 19.

*** Înscrierea se face mai jos, prin introducerea datelor în formular și apăsarea butonului Înscrie-te. Veți primi toate detaliile de conectare în ziua desfășurării evenimentului.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *