CuVântul Inimii. Tabără, 18-22 septembrie 2014

Publicat: 25 august 2014
Comentarii: Fără răspunsuri

Tabara de Expresie Autentica a Sinelui, prin Cuvânt:

CuVantul inimii tabara
CuVantul inimii tabara

CuVântul Inimii

18-22 septembrie 2014, Moeciu de Sus

cu Nicoleta Svârlefus– consilier pentru dezvoltare personala si spirituala, life & transformational coach, astrolog, speaker inspirational, fondator si autor Astrocafe.ro

O tabara noua, a treia din acest an! Inca o experienta transformatoare, de creatie interioara si expresie autentica a sinelui, prin Cuvant. Un context potrivit pentru a experimenta puterea creatoare a cuvantului si alinierea acestuia cu starea naturala a fiintei, cu cine esti in mod autentic.

Este o tabara creata pentru aceia care se afla in plin proces de transformare a constiintei si aleg sa fie si mai mult din ce pot fi, sa creeze constient propria realitate, printr-un instrument puternic, CuVantul. Pentru cei care sunt gata sa elibereze judecati si puncte de vedere care-i opresc sa se primeasca in totalitate ca cine sunt si sa se exprime cu usurinta si libertate, in orice context si imprejurare.

Pentru cei care sunt gata sa aleaga si sa utilizeze constient si intelept energia CuVantului, cu intentia de a contribui in mod real in propria viata si realitate.

Este o experienta de traire a inimii si de antrenament in a delimita adevarul interior, ceea ce stii, de ceea ce ai invatat si asimilat in cursul vietii. Este despre a fi si a trai (dupa) CuVantul Inimii.

Ce iti propunem

4 zile de antrenament, workshop, meditatie, exercitii, activitati relaxante, astfel incat sa te concentrezi strict asupra ta si a vietii tale, intr-o atmosfera calda si confortabila, sub indrumarea si cu sprijinul Nicoletei Svârlefus (consilier de dezvoltare personala si spirituala certificat, speaker inspirational, astrolog) si al Cristinei Ciobanu (asistent si organizator tabara).

Suntem angajate ca fiecare participant sa se simta in largul lui, sa primeasca maximum de valoare din aceasta tabara, sa se simta binevenit, sa aduca mai multa constienta, bucurie, usurinta si claritate in viata sa.

Vei experimenta

– deschiderea, si mai mult, a inimii si accesarea puterii si intelepciunii interioare;
– distinctia clara intre cuvantul inimii si cel al mintii;
– puterea ascultarii;
– vindecarea prin cuvant;
– prezenta;
– transformarea “programelor” care te opresc sa te exprimi si sa ai claritate in relatii;
– exprimare cu libertate si usurinta;
– creativitatea si usurinta in comunicare;
– expresia de sine autentica;
– creatia constienta de realitate prin cuvant;
– increderea in inspiratia de moment si sustinerea cu bucurie a unui discurs in public.

Cum?

– workshop-uri
– practica, prin exercitii permanente individuale si de grup;
– activitati creative si recreative, jocuri;

Cine poate participa?

Oricine a participat la cel putin un workshop sustinut de Nicoleta Svârlefus. In masura locurilor disponibile, se pot inscrie si nou-veniti.

Program aproximativ:
Tabara incepe joi, 18 septembrie, orele 18:00- cazare, cina, introducere.
Vineri-duminica – workshop 10:00- 14:30h, 17:00-19:00h, cu pauze;

Luni, 22 septembrie – mic dejun, predare camere (12:00h).
Programul se poate modifica la fata locului, in functie de dinamica grupului, necesitati si inspiratie.

Unde?

Pensiunea Vlahia Inn (4*), din Moeciu de Sus (Brasov), un loc pe care l-am iubit din prima clipa si care ne-a oferit si in anii trecuti un spatiu elegant si rafinat, conditii excelente si o atmosfera calda, potrivita pentru scopul nostru.

Conditii cazare:

Camerele sunt dotate cu tv/cablu, internet, minibar si baie complet utilata. Fiecare cameră dispune de balcon. In cadrul pensiunii exista un restaurant si un lounge bar.

Investitie: 950 lei

Tariful include: cazare (4 nopti)+ mic dejun, workshop-uri, coffe-break, materiale curs.

Inscriere:

Cristina Ciobanu (asistent si organizator tabara) Tel: 0758 088 168; E-mail: workshop@astrocafe.ro

– Numarul de locuri este limitat! Rezervarea unui loc se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea unui avans de 400 lei pana la data de 25 august. Restul sumei poate fi achitata pana la data de 10 septembrie inclusiv.

Reduceri oferite:

*Reducere 10% in cazul inscrierii si platii integrale pana la data de 25 august inclusiv.
*Reducere 10% pentru cupluri, daca achita cel putin avansul pana la data de 25 august inclusiv.
*Reducerile nu se cumuleaza!

Pentru orice alte informatii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Va asteptam cu drag si bucurie!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *