Cursuri organizate de Fundatia Calea Victoriei

Publicat: 8 ianuarie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Arta de a asculta, Curs de Networking si Arta de a avea intotdeauna dreptate in Ianuarie la Fundatia Calea Victoriei

La inceput de an, Fundatia Calea Victoriei te incurajeaza sa iti descoperi si sa iti folosesti la maxim abilitatile, sarmul si calitatile.

Vino la atelierele de dezvoltare personala unde vei cunoaste oameni noi, alaturi de care vei invata, intr-un mediu prietenos si relaxat, cum sa relationezi cat mai bine atat cu cei din jur, cat si cu tine insuti.

Arta de a ASCULTA, din 11 Ianuarie 2016 – Este foarte important sa reusim sa-i ascultam pe cei din jur si sa ii sustinem fara ca acestia sa se simta judecati sau stingheriti de noi. Pentru ca uneori sfaturile si actiunile noastre sunt potrivite pentru propriile noastre probleme si nu neaparat pentru ale celuilalt, afla cum poti fi o prezenta fermecatoare si cum iti poti asculta mai bine familia si pe cei dragi.

ARTA DE A AVEA intotdeauna DREPTATE, din 12 ianuarie 2016 – Suntem nascuti cu dorinta genetica de a avea dreptate, dar cum sa fim crezuti si sa ajungem la inima si la mintea celor cu care vorbim atunci cand sustinem o idee? In viata de zi cu zi, oratoria, retorica, dialectica sunt instrumente care pot fi folosite astfel incat „adevarul“ sa fie mereu de partea noastra.

Atelier de NETWORKING: Arta de a stabili si mentine relatii, din 19 Ianuarie 2016 – Relatiile si cunostintele pe care le avem sunt cel mai important capital pe care il detinem in societatea moderna. Daca le fructificam sau nu, depinde doar de noi. Afla cum poti crea si mentine relatii cordiale si benefice cu cei din jurul tau sau cum poti sparge gheata la o prima intalnire.

Inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro.

Citeste programul complet al lunii Ianuarie.

*****

Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe cursuri si evenimente in domenii culturale si de dezvoltare personala. Misiunea noastra este sa inspiram tinerii si adultii prin arte si stiinte umaniste, abordate intr-o maniera interactiva.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *