Curs NLP Practitioner, Craiova 18-20 septembrie 2015

Publicat: 7 septembrie 2015
Comentarii: Fără răspunsuri

“Nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu un om extraordinar.” – Peter O`Tolle. Inscrie-te la un curs in care iti vei descoperi latura extraordinara prin metode pe care nu le-ai mai incercat pana acum.

Programarea neuro-lingvistica sau NLP este o metoda de dezvoltare personala si profesionala care te ajuta sa gasesti raspunsuri inspirate la cele 3 mari intrebari pe care si le pun tot mai multi oameni:

– Cine sunt eu? Vei invata sa iti pui intrebarile potrivite, astfel incat sa descoperi cine esti tu cu adevarat. Odata aflat acest raspuns, vei stii cum sa iti construiesti viata in acord cu tine. Vei descoperi care iti sunt valorile personale si convingerile care iti sustin si iti modeleaza identitatea si misiunea. De asemenea, iti vei descoperi convingerile limitative si vei invata cum anume sa le transformi, astfel incat sa iti sustina energia si viata.

– Care este misiunea mea? Iti vei descoperi zonele de excelenta personala prin dezvoltarea abilitatilor pe care le ai. Apoi vei invata cum sa-ti stabilesti obiective intr-o maniera corecta si cum sa le atingi, respectandu-te pe tine, misiunea ta si toate lucrurile care te definesc.

– Cum sa imi implinesc viata? Cele 2 mari resurse pe care le avem cu totii la dispozitie sunt comunicarea si emotiile. Vei invata cum sa iti imbuntatesti comunicarea cu tine insuti si cu cei din jurul tau, infrumusetandu-ti astfel relatiile care conteaza pentru tine. Vei invata care este importanta emotiilor si cum sa le gestionezi, astfel incat sa iti cresti stima de sine si increderea personala. Vei putea sa gestionezi cu usurinta stresul si sa raspunzi optim in situatii dificile. Vei cunoaste alte persoane care te vor ghida in aceasta experienta si pe care le vei ghida la randul tau.

Tematica generala a cursului: o gasesti aici.

Inscrieri si informatii: contactati-ma telefonic la numarul 0745.96.89.00 (Maria Cotoi) sau scrieti-mi pe adresa de e-mail: contact@mariacotoi.ro .

ATENTIE: locurile sunt limitate la 20 persoane!

ianlp-siegel-farbig

Diplome primite la absolvirea formarii:

ianlp-siegel-farbig– diploma recunoscuta international cu standarde si sigiliul IANLP (Asociatia internationala de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de NLP Practitioner IANLP,

– diploma recunoscuta national cu standarde si sigiliul ARONLP (Asociatia romana de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de NLP Practitioner ARONLP,

– diploma recunoscuta national cu standard si sigiliul Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ (doar persoanelor care urmeaza si nivelul de NLP Master) cu titulatura de Consilier NLP

Durata cursului: 7 module a cate  3 zile, astfel: vineri 16.00 – 20.00, sambata 9.00 – 19.00,  duminica 9.00 – 18.00.

Programarea modulelor:

Modul 1: 18-20 septembrie 2015
Modul 2: 9-11 octombrie 2015
Modul 3: 6-8 noiembrie 2015
Modul 4: 4-6 decembrie 2015
Modul 5: 15-17 ianuarie 2016
Modul 6: 12-14 februarie 2016
Modul 7: 4-6 martie 2016

– intreaga formare costa 2450 lei si se plateste in 7 rate egale de cate 350 lei/modul,
– cei care doresc sa achite taxa integral, au o reducere de 10%,
– cei care mai inscriu alte persoane la curs, au o reducere de 5% pentru fiecare persoana inscrisa

poza site“Salut! Numele meu este Maria Cotoi si sunt trainerul care te va insoti pe parcursul celor 7 luni de curs. Omul sfinteste metoda – aceasta este concluzia la care am ajuns dupa ce am fost formata in NLP de catre 6 traineri diferiti si dupa mai mult de 7 ani de experienta personala si profesionala in acest domeniu. Acelasi lucru il arat si cursantilor mei, cand le ofer, pe langa tehnici si metode concrete prin care sa isi imbunatateasca viata, parti din experienta si filosofia mea de viata. Partea teoretica a formarii poate fi invatata si din carti, cu usurinta. Partea practica, insa, este un proces ghidat si sustinut de un om specializat. Iar fiecare om are personalitate, valori, obiective, cunostinte diferite. De aceea cursul NLP Practitioner predat de mine este diferit de al oricarui trainer in parte, cum si cursul celorlalti traineri este diferit de al meu, tocmai prin unicitatea pe care o imprimam fiecare lucrurilor pe care le facem. Imi plac simplitatea lucrurilor si bucuria de a trai. Libertatea si gratia in exprimare. Onestitatea si conexiunea cu oamenii si cu energia vietii. Toate acestea sunt valorile mele personale si sunt, de asemenea, esenta a ceea ce ii invat pe oameni prin intermediul cursurilor. Sunt pasionata de ceea ce fac si perseverenta. Imi amintesc ca in urma cu 10 ani am inceput sa tin traininguri, ca sa vad in ce masura ne potrivim noi doua in aceeasi sala: Maria – la inceput de drum cu Maria – trainerul. Iar la acest training nu s-a inscris decat o singura persoana. Si ce am facut!? Am tinut un training de dimineata pana seara cu acea singura persoana. Aveam nevoie sa invat si mi-am dat seama destul de rapid ca orice experienta este buna, daca vreau sa am rezultate si sa devin buna in ceea ce imi propun. Acum in salile de curs am zeci de oameni cu care ma intalnesc cel putin 7 luni, cat dureaza o formare. Iar lucrurile valoroase pe care le-am adunat de-a lungul timpului ma insotesc in fiecare curs si ma sustin in fata oamenilor: – increderea ca atat eu, cat si cursantii suntem oamenii potriviti, la momentul si in locul potrivit pentru a ne descoperi, pentru a creste si pentru a da mai departe, – entuziasmul cu care putem sa invatam lucruri noi prin joc si libertatea de a ne exprima propriul cantec interior, – rabdarea si respectul pe care il acord fiecarui om pentru ca stiu ca fiecare dintre noi are ritmul lui personal de schimbare si un mod unic si autentic de a vedea viata, – blandetea si curajul de a explora cu oamenii locuri interioare despre care nici ei insisi nu stiu, desi le intuiesc. Si ar mai fi ceva: magia sau lipiciul (metaforic vorbind) pe care il aduc cu mine si il folosesc ca sa ii invat pe oameni ca puterea si fericirea noastra personala se ascunde tocmai in felul in care stim sa cooperam unii cu ceilalti. Ii invat pe oameni puterea lui NOI.”

Experienta profesionala completa o gasesti aici.

Inscrieri si informatii: contactati-ma telefonic la numarul 0745.96.89.00 (Maria Cotoi) sau scrieti-mi pe adresa de e-mail: contact@mariacotoi.ro .

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *