Constelatii organizationale: O perspectiva sistemica asupra organizatiilor

Publicat: 3 noiembrie 2015
Comentarii: Fără răspunsuri

cu Jan Jacob Stam
Head of Hellinger Institute Netherland

13-15 noiembrie 2015, Bucuresti

Va invit sa experimentati perspectiva sistemica asupra mediului organizational. Dezvoltarea abordarii sistemice se extinde in toate directiile. Una dintre directii/evolutii este abordarea sistemica in cadrul organizatiilor. O organizatie este un sistem complex cu elemente interconectate.

Indivizii sau chiar un intreg departament pot fi prinsi in tiparele sistemului organizational, la nivel subconstient. Acest lucru poate avea mai multe consecinte, pornind de la stres si plangeri in randul angajatilor, pana la conflicte sau lipsa productivitatii.

Constelatiile sistemice reprezinta o noua abordare a eficacitatii organizaționale, in mod special atunci cand situatia este complexa si nu este clar care ar putea fi abordarea sau decizia potrivita pentru o anumita situatie.

Constelatiile sistemice reprezinta modul prin care se poate clarifica dinamica organizationala in situatii problematice, prin reprezentare intr-un spatiu tridimensional. Sunt adresate intrebari, care aduc raspunsuri corelate cu locul potrivit/corect al fiecaruia in acest spatiu. Acest lucru creeaza o harta vie a ceea ce nu este constientizat intr-o relatie sau situatie.

Abordarea sistemica este una dintre tehnicile de consultanta in permanenta crestere in lumea de astazi. Se estimeaza ca mai mult de 1 milion de oameni din Europa si Statele Unite au participat deja la o pregatire in domeniul abordarii sistemice.

Seminarul se adreseaza facilitatorilor care folosesc abordarea sistemica in cadrul familial, consultantilor de afaceri, trainer-ilor si consultantilor in mediul de business, managerilor de resurse umane, managerilor de companii / departamente, persoanelor care sunt in cautare de dezvoltare personală.

Seminarul este in limba engleza cu traducere in limba Romana.

Tarif de participare:
350€ – Inscriere pana la 31 Octombrie 2015
400€ – Inscriere intre 01 si 10 Noiembrie 2015
450€ – Inscriere cu 48 de ore inaintea evenimentului
Loc de desfasuare si program:
Strada Maior Ștefan Sănătescu, nr.53,Bucuresti
Program: Vineri-Duminica, 10:00-18:00

Facilitator:
Jan Jacob Stam, este fondator al Dutch Bert Hellinger Institute, trainer si consultant in metoda constelatiilor sistemice. Jan Jacob are o extinsa experienta la nivel international. Este in pemanenta interesat si motivat in a explora, oferind training-uri si workshop-uri in constelatii organizationale in toata lumea de mai bine de 12 ani, organizator a numeroase conferinte pe tema abordarii sistemice.

Jan Jacob va face o introducere in metoda si va facilita constelatii, pe temele solicitate de participanti, care vor ajuta la dezvaluirea unor principii sistemice pe subiecte organizationale. Participantii pot invata despre perspectiva sistemica cat si despre constelatiile organizationale (pentru cei care cunosc constelatiile familiale si doresc sa fle mai mult despre constelatiile organizationale). Pe parcursul seminarului vor fi facute exercitii pentru participanti.

Inscriere: Formular de inregistrare automata la: http://solutionsurfers.ro

Pentru informatii suplimentare puteti suna la: +(4)0722 376 207 or +(4) 0722 503 540 sau trimite un e-mail la dragosriti@yahoo.com sau demary@solutionsurfers.ro

Link-uri:
Hellinger Institute Netherlands
Business constellations
http://www.systemicconstellations.com/

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *