A vedea cu inima: workshop de constelatii familiale

Publicat: 8 iulie 2016
Comentarii: 3 Răspunsuri

Bucuresti, 16-17 iulie 2016: workshop constelatii familiale.

A vedea cu inima este lucrul care cere cel mai mult curaj. Insa este si cel care ne salveaza, de cele mai multe ori.

Presupune sa stai cu inima deschisa si sa aduci intelegere si includere acolo unde exista prejudecati si excludere.

Sa iei in inima ta lucrurile de care a sosit momentul sa te separi.

Sa mergi mai departe, fara sa-ti inchizi inima in fata trecutului pe care il lasi in urma.

Sa iti deschizi cu adevarat inima in fata lucrurilor asa cum sunt, in fata realitatii asa cum este, in fata prezentului asa cum ni se arata el.

Pentru ca astfel sa ai acces la traiectoria reala a inimii tale si la destinul tau autentic.

Un workshop de constelatii familiale ne imputerniceste sa avem acces la capacitatea noastra de a vedea cu inima atunci cand privim inspre trecut, pentru a ne putea schimba astfel raportarea fata de prezent si fata de viitor.

Putem face astfel schimbarea de la scenarii mentale ruminate timp de zeci de ani la viziunea clara si vindecatoare pe care ne-o ofera o inima deschisa.

Fie ca este vorba despre probleme legate de:

 • relatia cu ceilalti sau cu tine insuti,
 • relatiile de cuplu,
 • relatia cu parintii sau cu copiii tai,
 • probleme profesionale,
 • traume suferite in copilarie,
 • diferite tipare care se repeta in viata noastra,
 • afectiuni sau boli
 •  alte lucruri care nu ne permit sa traim la adevaratul nostru potential

– toate aceste aspecte ale vietii noastre pot fi influentate, la un anumit nivel, de “incurcaturile” din sistemul nostru familial, care au oprit curgerea raului iubirii de-a lungul generatiilor si au impietrit inimi.

Iubirea care curge prin inima unui sistem familial este in echilibru atat timp cat toti membrii care apartin acestui sistem au drept egal de a apartine, dincolo de bine, rau, corect sau gresit.

Insa cand are loc unul din evenimentele urmatoare (moartea timpurie a parintilor, pierderi de sarcina, avorturi, copii morti, crime, morti tragice si accidente, pierderea spontana a unui partener, adoptii, logodna rupta sau divort, experiente de razboi, victime si agresori, secrete de familie, indivizi care au fost exclusi din familie) de foarte multe ori, membri ai familiei sunt trecuti sub tacere, sunt dati uitarii sau sunt practic exclusi din sistemul familial, din cauza durerii prea mari care nu a putut fi procesata. Sistemul familial nu va uita insa niciodata pe nimeni si de cele mai multe ori, membrii mai tineri ai sistemului vor manifesta in viata lor dezechilibrele aparute in cadrul generatiilor anterioare.

Prin metoda numita constelatii familiale, atingem un loc profund al inimii noastre, putand astfel intelege ca totul este o manifestare a iubirii si ca onorand, acceptand si incluzand in inima noastra ceea ce a fost exclus, putem deveni liberi. 

Prin vindecarea ancestrala care se intampla intr-un workshop de constelatii familiale, trecem dincolo de individualitate si intram intr-un proces vindecator care poate atinge multe generatii din trecut, prezent si viitor.

Inima noastra este portalul care permite acest tip de vindecare.

Data: 16-17 iulie 2016
Program:  sambata, duminica: 10 – 18
Locatia: Bucuresti, (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)
Pret: 380 RON
Inscrieri si detalii: mihaela@aimee.ro, 0721.465.852

Inscrierea se face pe baza unui avans de 180 RON.

Workshop-ul de constelatii familiale este sustinut de Mihaela Marinas, facilitator constelatii sistemice, psiholog, manager Damaideparte.ro.

Va invit asadar la un workshop de constelatii familiale, pentru aventurieri ai inimii. Pentru cei care stiu asta si pentru cei care au uitat.

Un curs pentru cei care si-au lasat inima acoperita de durere, tristete, dezamagire sau uneori nepasare.

Pentru cei care si-au separat gandurile de sentimente si mintea de inima, pentru a putea merge mai departe.

Un curs in care sa ne aducem aminte cum sa stam in adevarul inimii, invatand sa vedem cu inima.

Va recomand sa vizionati urmatorul material video .

Va astept cu inima deschisa,

Mihaela Marinas

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *